Firma Proaktiv – brezplačno čiščenje, kako se jih rešiti?
Če so isti kot pri meni – to s prijatelji ni nateg – meni zmeraj povedo, kdo jim je dal mojo številko – razne kvazi prijateljice oziroma znanke, ki talajo številke okoli kot da so luft. In če kličejo večkrat, so dobili številko od večih. Ker ko se enkrat vštulijo v nek krog, celega obdelajo. Saj se dajo odpravit, ampak moj mobitel je moja svetinja in teh oglasnih klicev res ne dovolim. Samo pri tem si pa nemočen.
Ko so torej pri ženskah, od njih zahtevajo, da jim “priporočijo” pet prijateljev. Ma, jaz jih sunem iz bajte. One jih pa kar dajo?????
Ne vem, a so bili ravno oni, ampak enkrat sem tudi jaz nasedel na to brezplačno čiščenje. Nisem razmišljal, pa sem rekel Ja.
No čiščenje oziroma demonstracija čiščenja je bila zaključena pa dobri minutki. Kavč definitivno ni bil nič bolj čist (star je bil gotovo 30+let. Kmalu za tem romal na smeti)
Še smejala sva se skupaj, ko sem omenil da je bil en preprodajalec tukaj z Sakura sesalcem za 3500€.
Potem sem naredil največjo napako, ko sem rekel, da sesalec bi pa res rabili, ker smo imeli enega zelo starega Iskrinega, ki mu je že eno kolo malce odpadalo. Se je skoraj nisem mogel znebiti. Cena njenega sesalca 2000€, z nekimi popusti bi prišel na 1500€.
Jaz še za avto ne dam toliko denarja, pa bom za sesalec.
Po tem me na srečo vsaj glede tega niso nikoli več klicali.
Nadležni do kraja, poslušanje predstavitve povzroči slabost v želodcu, nevarni za starejše ljudi, ki imajo nešteto bolezni ovir, mislijo, da bodo ozdraveli, tudi pokojnina 550 eurov jih ne gane, stane 3070 €. Obrok na 24 mesecev, če vidi, da te mika, ti ponudijo na 5 let. Mašina je glomazna tiste cevi so skoraj takih dimenzij kot cev za čiščenje greznice, za shranjevanje mašine z vsemi dodatki morša imeti velikobajto ali pa barako za tak sesalec. O čiščenju kavča pa rečem tole, 2x je potegnila malo po sredini in to imenujejo globinsko čiščenje kavča. Poslušanje predstavitve je vredno več, kajti to je psihološko trpljenje.
gdfgfdg, 11.10.2019 ob 06:18
Telefonska prodaja je glupa kot taka, ampak folk v veliko primerih ne zna reči “ne”, ampak se kar nekaj zmišljuje. Zakaj reči, da si “celo poletje na dopustu”, itak da bodo potem spet klicali … lahko bi takoj rekla “ne”.
Ampak ona je rekla takole:
Tudi meni tezijo, klicali so me pred poletjem, sem rekla da, sem celo poletje na dopustu, zdaj septembra in oktobra so klicali ze 2x. Stevilko so baje dobili pri mojih prijateljih..
Jaz bom drugic, ko klicejo, takoj prekinila, potem pa blokirala stevilko..
Se pravi, rekla je da, potrdila je, potem v nadaljevanju, za vejico, pa je razložila, da je celo poletje na dopustu. Če bi meni tako rekla, bi jo tudi klicala po poletju in prosila za točen termin obiska.
Me prav zanima, če je držala besedo, takrat, leta 2019…
Tudi nas so poklicali in tudi točno povedali od koga so dobili telefonsko številko. K nam je prišel moški z imenom Sašo in bi ga pohvalila. Dejansko se je res potrudil, da je očistil kavč in tepih, izdelek je zelo dobro predstavil, razložil zakaj prednosti pred ostalimi, ostal je skoraj dve uri, ki so zelo hitro minile, hkrati pa ni bil vsiljiv glede nakupa. Mene je izdelek prepričal, ima ga že kar nekaj prijateljev, žal pa je cena precej visoka, čez 3.000 z dodatki za mokro čiščenje, kar pa si trenutno ne moremo privoščiti. Če bo dopuščalo, pa si bom izdelek kupila, vendar brez mokrega čiščenja.
Tudi jaz sem dala naprej številke, ena prijateljica me je celo poklicala in se mi zahvalila. Vem pa tudi, da če človek odločno reče ne, da ne pokličejo več. Tako je bilo pri dveh mojih kolegih, ki nista želela predstavitve. Tako da mislim, da nekateri pretiravate z nadlegovanjem. Rekla bi, da se zgovarjate, da sedaj ne morete ipd., potem se pa jez ite, ker kličejo večkrat.
Kakšne stvari se bere na teh forumih ☺️ Evo jaz že 10 let delam pri oz z Proaktivom, pa še nobenega nisem nategnil, mam preveč drugega dela ☺️ Lahko pa se vidimo na demotu, dokler gledate je zastonj, če pa želite kupit pa tudi lahko. Sicer je pa najlažje biti pameten, brez celotne informacije ala rekla kazala… če želite recite da naj nekdo pride če pa ne pa pač da ne želite…saj ni tako težko 💪🏼 si pač rajši naročite čistilni servis in jim plačajte pa je 👍🏼
Robi173, 14.05.2022 ob 00:15
Kakšne stvari se bere na teh forumih ☺️ Evo jaz že 10 let delam pri oz z Proaktivom, pa še nobenega nisem nategnil, mam preveč drugega dela ☺️ Lahko pa se vidimo na demotu, dokler gledate je zastonj, če pa želite kupit pa tudi lahko. Sicer je pa najlažje biti pameten, brez celotne informacije ala rekla kazala… če želite recite da naj nekdo pride če pa ne pa pač da ne želite…saj ni tako težko 💪🏼 si pač rajši naročite čistilni servis in jim plačajte pa je 👍🏼
SO
Si ti nategun in manipulant. A ti ni to jadno? Kje imas dostojanstvo? A ciscenje naj si placajo, ker sicer je ciscenje zastonj?? A gre za mini demonstracijo z veliko blebetanja in dobicka. Nategovat upokojence, revnejse neuke in neizobrazene je totalna bad karma stari.
Nekaj o proaktiv prodajalcih na domu..klicali so 2x pa smo jih skenslal, kličejo 3-tic pa rečemo ok ajde, pa naj pridejo globinsko spucat saj s tem tudi vsiljujejo da potem pritrdis, da pridejo. Prišla je gospa Saška ob 12h odšla je skoraj ob 16h saj je 3 ure samo vsiljevala na vse možne načine da nam to proda, kljub temu da smo ji rekli da si ne moramo privoščit da nas je že tok zmanipulerala, da sem ji bila prisilna omenjate svoje kredite in probleme in enako od partnerja da bo razumela zakaj ne in da je prišla v nepravem času rekli smo ji 200x ne ne da mogoče kdaj drugič ona pa pravi ta drugic Nikol ne bo drugič in da ne obstaja ne pravi čas potem je še imela izjave jaz vam nočem hrano iz ust vn vzet a hkrati je to počela vse možne številke poklicala da nama je znižala kao kredit na 50e pa sva rekla da res ne in nikakor je nismo mogli spravt ven, ko je odšla smo bili izmozgani …takšne manipulacije od človeka se vodla nisem. Prava katastrofa res