Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kdaj menstruacija??

kdaj menstruacija??

sej ne, da bi jo pogresala, ampak me vseeno zanima:
tiste, ki ste polno dobile, kdaj ste spet doble to nadlezno rdeco zadevo?
jaz je nimam ze vec kot leto dni!! (seveda skupaj z nosecnostjo :))

Jaz sem jo dobila 4mesece in pol po porodu.Bila je obilna…..boleča.Prav čisto nič je nisem pogrešala.

Dojila sem 6 mesecev, nato pa sem jo po nehanju dojenja dobila čez tri tedne! kak je blo fajn, ko je ni blo…čeprav sem jo z velikim strahom pričakovala!

Dobila 1 leto po rojstvu, čisto prenehala z dojenjem pa pri 11 mesecih. Je bilo pa luštno brez!

Hm … jaz sem dobila nekaj menstruaciji podobnega nekaj več kot mesec nazaj … sedaj pa čakam na nadaljevanje, sam zgleda da ne bo nič … (bo treba počasi razmišljati o kakem CB?) :)))

Sicer pa … takrat sem jaz dobila fejst različne odgovore. Nekatere so dobile kmalu po porodu, kljub temu da so dojile, druge so čakale to nadlogo celo lto ali več po porodu.

Med katere spadaš ti boš pa še videla … :))) Čiči pa čaki … ;)))

jaz sem jo dobila osem mesecev po porodu, natanko naslednjidan ko sva se nehale dojiti, če to ni naključje!!

moja pupika je stara 3 mesece in sem jo že dobila prejšnji teden.
kje so tisti časi ko je ni bilo!!!!

Jaz sem jo dobila po 6 mesecih. Sedaj pa že dva meseca čakam na nadaljevanje.

3,5 meseca po porodu.

oj, jaz sem prvo m dobila 13m po porodu…
je pa spet čudna kot je bila prej…razpon ciklusa od 28 do 35 dni …zaenkrat…
pred porodom je bilo grozno..imela sem jo na od 28 do 56 dni…prava katastrofa…
sem mislila, da bo zdaj boljše, ma nič ne kaže…:-(((((((((((
lp
Pati

4,5 MES po porodu! Polno dojila do 6,5 mes! Še vedno se kar veliko dojiva- 10 mes.

Obakrat dobila 2 meseca po porodu. Prvega dojila 8 mesecev, drugega še vedno (3,5 mesece). Prejšnja ful boleča, vrtoglavice in obilna krvavitev, pa še 2 dni daljša kot običajno.

Po sedmih mesecih. Zdaj pri desetih se še vedno dojiva.

LP

Jaz sem jo imela prej tudi zelo neredno; sedaj pa začuda zelo točno!

Prvič po 5ih, drugič po 8ih, sedaj je tretji star 6m. pa je še ni. Res, da paše biti brez, a je tudi negotovost, ko nikoli ne veš… pri vseh treh smo v tem obdobju vsaj 1x delali test, zaradi vseh mogočih znakov, ki bi lahko pomenili tudi …

raglja

Za prvič in drugič zdajle ne vem čisto točno – je bilo najmanj 6 m, pa nič kaj redno.
Najmlajši ima 14,5 m, pa še nič!
Se pa še dojimo, a smo se tud pri prvih dveh.
Noseča ziher nisem, a bo že mena, ali mi je sam tolk fajn?
Lp, Mateja

Po 3 mesecih kljub polnemu dojenju, menstruacije so bile takoj redne, a ze po prvem porodu nebolece, s cimer sem imela v mladosti precej tezav…

Vladka

Še ni prišla na obisk. Tudi prej je včasih po nekaj mesecev ni bilo, razen ko sem jemala KT. Upam, da niso spet kake ciste v nastajanju.

Miškolin star 15m, pa še čakam in prav nič ne pogrešam. Se pa še vedno dojiva.

Maja

14 mesecev po porodu, skoraj dve leti je nisem imela.

Samo probam, če tako stare teme res premakne gor…

Pa zakaj je vprašanje vedno koliko je 1 + 1? A samo toliko znajo mone računat?
🙂

Ti je ze uspelo?

New Report

Close