Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DOBRO JUTRO

DOBRO JUTRO

ČE GLEDAŠ V SONCE,
NE MOREŠ VIDETI SENCE.

(Helen Keller)

… tudi v ljudeh je sonce …

Medvedek Pu

dobro jutro tudi tebi. danes bo treba izkoristit zadnji sončen dan, kajne. no mi gremo na dolenjsko k naši lepi bajtiki. oči bo delal, midve s punči se bova pa martinčkale.

lep dan želim

Medvedek Pu dobro jutro tudi tebi in pa seveda vsem drugim.

Lep vikend pa da bi petek hitro minil, mislim do konca službe. ;=)

LP

------------------------------------------------------------- Dneva ne mores zadržati, lahko pa ga izkoristiš LP

Dobro jutro tudi tebi. Prav lepo te je spet brat.

LP mamiR

Dobro jutro vsem!

Hvala, Pu!
Lp, Mateja

No pa je spet ena misel, ki poživi dan, zagotovo bo sončno, tako ali drugače.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Dobro jutro tebi in vsem ostalim.
Hvalabogu, da je danes petek. Sonce in veselje vsem.

LP Maja

Lep pozdrav !

Dobro jutro! Danes bo en krasen dan 🙂
LP,T.

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Doobro jutroo, dober daan – v vsak nov daaan! (oprostite, ampak danes se mi že celo jutro poje… sodelavci me hecajo ‘kaj je že spet petek?’ hehe)

Ja Maxi, danes bo definitivno en krasen dan!

Že mogoče, da se svet ne vrti zaradi ljubezni,
vendar moram priznati,
da se je zaradi nje vredno vrteti z njim.
(Sean Connery)

Stisnite se in radi se imejte,
Z.

Dobro jutro punce!!!!! :=)))

Lep dan in še lepši vikend!!!

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Dobro jutro tudi tebi medo Pu!
Ravno danes potrebujem eno vzpodbudno misel in sem vesela, da si spet z nami! Lep dan.

Dobro jutro vsem!

“Clovek lahko shaja brez ljudi, potrebuje pa prijatelja.”
Kitajski pregovor

Dober dan Pu in ostale!!!
Tudi pri nas je danes sonček!!!
lep dan vsem; pa uživajte v vikendu!!!
lp
Pati

O medo,
veš tebe sem vsak dan brala…potem pa kr na enkrat ni blo več tistih pozitivnih misli, pa pesmic…mi je blo kr hudo, k sem zvedla, da si nas zapustila.
No dobrodošla nazaj!

Hej, jaz ti pa zelim eno lepo popoldne s pozdravom s soncne obale Babi

Hej Medvedek Pu, fino, da si spet z nami. Sem hotela samo povedat, da si vedno, ko preberem naslov tvoje teme, začnem prepevati tisto pesmico od Mišmaša…”…dobro jutro, ste kaj mislili na nas…. ” 🙂

Jutro 🙂

…je lahko tudi takšno! 🙂

New Report

Close