Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek otroško kolo Schwimm

otroško kolo Schwimm

Spodaj,ko je ena spraševala za čopke za kolo,sem videla link za otroška kolesa Schwimm. In imajo prav luštne.
Sprašujem tiste,ki ga imate – je to kolo kvalitetno? Verjetno je vse kovinsko,ne neka plastika,ker iščemo kovinskega.
Se dobi tudi kje v LJ in kakšne so cene? Link je bil za tgovino Bled,radi bi si ga vsaj ogledali.

Imamo deklico,staro 3,5 let – velika cca 97cm – naj vzamemo 12 ali 14 colsko kolo,sploh ker tile Schwimm niso ravno poceni.

Hvala vsem za nasvet.

Aja,se nekaj – a ima Schwimm sploh 14 colska ali samo 12 in potem 16?

Točno takega ima moja skoraj 3 letna pikica in moram reči da ji je ravno sedaj začel biti prav,tako da jaz bi sigurno vzela ta manjšega 12″
Po naših izkušnjah seveda.

Pa pravilno odločitev vam želim.

Mi smo vzeli starejšemu sinu pri treh letih 16 colskega, ampak se je potem pri 4h učil voziti brez koleščkov najprej na bratčevem 12 colskem, ker je šlo dosti lažje….

L

Pozdravljena!

Naša punca je dobila to kolo za 3. rojstni dan. Kolo je zelo kvalitetno, zato smo ga tudi izbrali, saj nam razne roza variante s plastičnimi dodatki niso bile všeč. Imamo 12 colskega. Hči bo zdaj stara 6 let in šele letos bo dobila novega. Najprej se je eno leto vozila s koleščki, potem se je začela učiti brez koleščkov, potem pa lani spomladi res suvereno obvladala kolo. Jaz sem že lani navijala za novega, saj je ta kar majhen glede na njeno velikost, pa me je mož pregovoril, naj se najprej dobro nauči s tem, ker ga bo lažje obvladala. In je imel prav. Ta vikend, ko smo ga potegnili na plano, pa smo ugotovili, da je res premajhen (no, saj to smo že lani vedeli) in da je zadnji čas za novega.

Torej: kolo Schwinn je super!

LP

---------------------------------------- Nisem volila teh volov!

Jst sem mu ravnokar kupila tegale crnega tigerja…12colskega…pa je ravno pravsnji za skoraj triletnika…ne bi pa nikoli za prve zacetke kupovala vecjega, pa ima tamal skoraj 100cm…ampak to je bila moja presoja in tudi kolo je ravno pravsnji za zacetek…

Moj sinek je dobil 12 colskega Schwimm-a za 3. rojstni dan oz. par mesecev prej in moram rečt, da mu je komaj letos res prav. Tako, da jaz mislim, da ga bomo še kakšno leto imeli, potem pa bo čas za novega.

MI ga imamo 2 leti, za letos še nismo prepričani ali bo šel na gremlina, bomo videli. po velikosti je kar malo majhen ampak je fino ker je otrok stabilen in siguren. mogoče je za prvo kolo bolje da je manjši, bo pa res verjetno samo za ebno sezono. ker naš 4-letnik je normalne velikosti, pa bo za silo še za letos, lahko pa bi najbržimel že gremlina, ki ima ravno tako pomožna kolesca. odvisno uje tudi od tega na kakšno kolo je bil otrok prej navajen in koliko je motorično spreten.

Ta kolesa so kvalitetna in kovinska.

Potrjujem. Schwinn nikoli ni bil zgresena investicija. Mogoce je par 10 EUR drazji od kaksne Cungalunge iz Hoferja, ampak je bicikel ki gre z lahkoto cez vec generacij.

Ocka

Tudi mi zadovoljni, ampak smo ga kupili za 2 r.d. – eno leto prezgodaj. Ampak zdaj pa ne vem ali naj ga učim brez koleškov na tem ali kupim drugega. Problem je, da je kar težek. Ali imate kakšen nasvet kako čim prej naučiti brez koleščkov. Ali koleščka dvignemo ali damo kar takoj dol.

Hvala Petka

Nič dvigovat, kar dol dat koleščke!

Kakšen dan ali dva bo naporno za mamim ali očijev hrbet, ko boste držali pod zicem in laufali zraven, potem bo šlo pa že samo, boste videli, otroci se blazno učljivi.

Mogoče poiščete za začetek kakšen blag klanček z ravnim iztekom, da se bo lahko za začetek samo spuščal po njem in vadil ravnotežje in se mu ne bo treba zraven še ukvarjati z vrtenjem pedal!

lp tanja

Scwinne imajo na Dunajski cesti v LJ. Bežigrad. Tam pri Dunajski pekarni (blizu policije bežigrad).
12 colarji so 100 eurov.

Na hitro preletela tole stran:
http://www.schwinnbike.com/products/bikes_category.php?id=86
pa14 colarjev ni narisanih….

New Report

Close