Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sharm el shejk-rabim informacije

sharm el shejk-rabim informacije

Pozdravljeni,

z družino načrtujemo aprila nekam z letalom. Gledali smo Sharm el Shejk (še najbolj ugodno), sedaj me pa zanima ali se takrat tam lahko že kopaš v morju (je dovolj topla voda) ali le v bazenih, ali sploh ni dovolj toplo za kopanje.
In še ena stvar: sinova sta stara 5,5 in 2 leti. Ali ni morda ta mali še premajhen? Kakšna je hrana – skratka vse me zanima, ker nimam pojma.
Aja, šli bi pa v hotel s 4*.
Ali imate morda kakšen drug predlog kam bi lahko šli – kam drugam.

Hvala za informacije že vnaprej.

Mila

Ja lahko se kopate v morju v aprilu. Saj smo se že v februarju kopali. Sharm je sigurno dobra destinacija, pa tudi 2 letni otrok ni premajhen. Mi smo bili v hotelu Domina, zalivu corral buy-z globtourjem. Tam je ogromen koralni greben, tako, da imaš veliko dela s šnorfanjem. Hrana je bila čist okusna, je pa res, da smo otrokom zelenjavo vedno dali samo prekuhano, sadje pa tisto ,ki se je olupilo.

V soboto smo se vrnili iz SSH. Bili smo v Magic Life-u. Super ALL in športne aktivnosti, animacija itd. Mož se je običajno kopal v morju, midve s hčero (20 mesecev) pa v bazenu. Jedli smo VSE, pili smo ustekleničeno vodo in je bilo vse v redu. V SSH sem že bila v hotelu s 5*, ampak sem bila tokrat še bolj navdušena.

Lep pozdrav,
Tasha

Brezvsake skrbi, v kateremkoli hotelu, je vse OK, kopat se da v morju, hrana tudi OK, le gledat je treba, da je kuhana. Vode iz pip pa ni dobro pit-enim škodi, drugim sicer ne…je pa fanstastično tam!

V Sharmu sem se kopala v morju že januarja in je temp kot sredi sezone v Jadranu (v Hurgadi je pihalo, pa se mi ni zdelo tako toplo).
Le na sončno kremo ne pozabite, pa za plavutke in masko tudi kar lepo zakasirajo…. Po moji izkušnji pa naš (pa lep in sicer fajn, zvezdic ne vem, ker smo bili na večih lokacijah po Egiptu) hotel ni imel ogrevanih bazenov in me je tam prav zeblo.

New Report

Close