Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Traxx Marlin 3

Traxx Marlin 3

Pozdravljeni!

Ali ima kdo izkušnje z vozičkom Hauck Traxx Marlin 3?

Maja bom rodila in me zanima ali je primeren za novorojenčke, kako je z namestitvijo lupinice na ogrodje, kako je z vidlivostjo otroka v času vožnje (mislim, da se tu ročaj ne obrača, a ne?!)…skratka vaše mnenje prosim.

Hvala za pomoč

Če ne nameravaš kupiti košare, ta voziček ni ravno najboljši za novorojenčka. V lupini ga ne moreš voziti na daljše sprehode. Če kupiš mehko torbo s trdim dnom za v voziček, je to sicer OK tudi za novorojenčka, je pa še vedno problem, da ga ne vidiš, ker je obrnjen stran od tebe.

Jaz ti priporočam, da pogledaš od traxxa jaguarja, ki se lahko obnre v oe smeri. Aja, še ena velika pomanjkljivost marilina je precej nepraktičen način nastavljanja naslona, ki je ravno tako veliko boljši pri jaguarju. Glede lupine je pa tako, da potrbuješ za maxi cosijevo nastavke, ki stanejo okoli 20 eur.

Imamo sicer Marlina 4 in res ni primeren za novorojenčka, saj se naslonjalo ne poleže čisto vodoravno. Mi smo imeli košaro, pa je bilo v redu.

Jaguar je res boljši, kar si tiče spreminjanja naklona naslonjala, tudi naslonjalo za noge je nastavljivo, kar pri Marlinu ni. Je pa zato Jaguar nekaj težji in trikolesnik ima nenapihljivo prednje kolo.

New Report

Close