Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako skenslati sms je iz številke 6868

kako skenslati sms je iz številke 6868

mami jih kar naprej dobiva, ene info o stanju v gorah itd…
kako najse jih reši?

Če je od Mobitela pokliče iz tega telefona na 041 700 700 in prosi, da ji prekinejo vse komercialne številke

Verjetno ni od mobitela, ti pa bodo morda povedali, v kateri “nagradni” igri je sodelovala. Pol pogledaš na netu tisto, kar je bilo pri nagradni igri z ful malimi črkami in mami ni videla. Pripisana bi morala biti tudi številka, kamor pokličeš in ti blokirajo storitev. Če seveda kdo dvigne. Je pa že bilo o tem nategu tudi že na tem forumu. Poskusi s ključno besedo ali številko v iskanju.

Jaz sem dobivala reklamne sms-e za strani na netu,kjer se dobi glasba in slikce….To me je stalo na mesec 5 evrov….bile so mobi postaje…Poklicala sem na mobitel….preko moje stevilke so ugotovili kdo posilja….dobila sem stevilko za kontakt…Tam sem pa samo preko tajnice opravila odjavo od storitev….in stvar je resena.
Sem se pa ze nekajkrat odjavila od reklamnih sporocil Tus-a ….ampak oni se kar vztrajno posiljajo….Se jim ne da dopovedat , da jih nocem vec?:-)))

Nazaj na isto številko pošlješ besedo STOP.

LP Taja

Jaz sem se ravno danes odjavla od dveh komercialnih številk in sicer so mi na mobitelovem naslovu [email protected] poslali kontaktne podatke:

Mobilne inovacije in oglaševanje d.o.o.
– Reklamacijska služba MIOMESSENGER
– Tel: 02 250 23 84
– Fax: 02 250 23 85
– E-mail: [email protected]
Delovni čas reševanja reklamacij: vsak delavnik med 9. in 16. ure

Pisala sem mail na njihov naslov, da prekinjam sprejemanje SMS sporočil iz te in te št. na mojo in takoj so me na mobi obvestili, da sem odjavljena.

New Report

Close