Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj napisati bivsi prijateljici

kaj napisati bivsi prijateljici

imela sem prijateljico 10 let, zelo dobro…. pa sva se skregali enkrat….pa drugic…pa tretjic…. vse v roku dve mesecev, prej sva bili super prijateljici…. spremenila se je ona ….in to zelo….. potem pa sem ji enkrat v navalu jeze in razocaranja nad njenim obnasanjem rekla, da naj me pusti na miru (res me je razkurila pred tem, ce ne tega ne bi nikoli rekla….)….in me je, od tega je ze 14 dni, danes ima rojstni dan…. pred dnevi sem ji pisala, ce mi lahko vrne nekaj stvari (vrednih cez 100.000 sit, ki ima sposojene) mi tudi odpisala ni….

in k problemu…. sploh ne vem ali naj ji pisem za rojstni dan ali ne…. se mi zdi, da bi ji morala, ceprav ne vem kaj…..

bi rada nekaj, da bi se malo zamislila kaj je “zajebala” po drugi strani mi pa ni do tega in bi ji najrajši poslala samo vse najboljše in pika

kaj bi vi naredili na moje mestu

Težko je svetovati v takem primeru. Napiši, kar čutiš, da moraš napisati. Vse ostalo ne bi nič veljalo.

Pa čim prej se pobotajta.

Mene pa en prej zelo dober prijatelj, sedaj izsiljuje za omare, ki mi jih je podaril. Šel je celo tako daleč, da je v to spravil tudi odvetnico in mi v dopisu piše, da moram plačevati uporabnino od takrat, ko mi je omare podaril. Tako, da bodite previdni, ko nekoga imenujete za prijatelja. Pa so te omare skupaj vredne recimo 100€.

ikea…postavi mu jih na dvorišče…pa nebo problema…

---------------------------------- <http://www.psarnakingsjoy.blogspot.com>

ikea saj ne morem verjet, svašta.

ma jaz nič ne izsiljujem, vljudno sem jo prosila, če lahko stvari vrne… definitivno ne mislim se tožarit zaradi tega, če pač ne bo vrnila bo samo pokazala karakter….

mene bolj boli kaj drugega

Jaz bi ji pisala. Tudi sama sem dve leti nazaj prekinila stike s prijateljico iz otroštva. Se mi je enostavno nehala javljat na telefon. Pika. Še dons ne vem zakaj. Mi ni nikoli povedala. Boli pa ja in meni je blo težko kakšno leto zaradi tega, skoz sem mislila na to in razmišljala, kaj storit, ampak je potem čas naredil svoje in se zdej ne sekiram več. Ne morem nikogar prisilit v nekaj, če to njemu ni po godu. Upam, da bosta uredili in se pobotali.

ja saj pisala ji bom definitivno, sam se odločam ali kratko in jedrnato napišem vse najboljše ali kaj več:/

Jaz sem tudi prekinila stike z nekaterimi “prijateljicami”. Tiste, ki me v letu dni od smrti moje ljubezni niso niti enkrat poskušale kontaktirati, sem izbrisala iz imenika.
Ne vem, kaj je razlog vaših sporov, zato ne morem nič pametnega napisati.

Ja, ampak kljub temu, da mu jih postavim na dvorišče, moram plačati uporabnino.

Jaz bi ji poslala čestitko in hkrati pripisala, kaj mi še leži na duši.

Upam, da zgladita odnos; sicer pa težko verjamem da je lahko še kdaj tako, kot je bilo nekoč.
Kajti ko se nek odnos pripelje že tako daleč, jaz osebno težko verjamem da bi lahko do tega človeka imela enak {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaupanja oz. česarkoli že.

LP

Šla bi do nje osebno in se ji “spovedala”. Potem boš pa videla na čem si.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Ikea, kaj si mu pa naredila? Ker, da bi se prijatelj kar na lepem, meni nič, tebi nič spomnil,da podarjene omare hoče nazaj pa mal dvomim.

Ni sprejel, da lahko ostaneva samo še prijatelja.

pozdravljena,

če je prava prijateljica, bo razumela, da si se prenaglila. Če pravilno berem, se je spremenila, zato težko verjetno, da bo razumela, kaj si želela.

Marjana

No, se mi je zdelo, da je moralo nekaj priti vmes.

Mah saj meni ni žal, da sem ji poslala, da naj me pusti pri miru, ker to kar mi je ona delala presega vse meje….res sem rabila malo miru ne pa njene smsje kako zelo me ima rada ko so njena dejanja pokazala, da ni tako…..

2 meseca sem prenašala kako me je imela za norca (ko je dobila tipa se je tako zelo spremenila pa ga je že kdaj prej imela, samo tokrat se ji je čisto zmešalo)…. karkoli sva bile zmenjene pa magari 1 teden prej me je skenslala… vse na račun tega tipa….ker se je on zmislil, da bi pa nekam šel me je gladko skenslala….. če sem ji kaj pisala mi tudi po cel dan ni odpisala nič, čeprav je bilo nujno…. ko smo bili zmenjeni za nekam it sva ju z možem čakala dve uri kot zmešana – se ni javljala na telefon, ne na sms, nikjer….zato da mi je potem rekla, da pač ni mogla prej, ker sta sexala (?!?!)….večkrat me je takole skenslala…potem pa se opravičvala, da ne bo več taka, da ve, da se je spremenila…sem ji dala ful šans….potem pa naslednji dan spet isto…. počasi ima vsak človek dosti…

še vedno pa je tisti grenak občutek zapraviti prijateljstvo dolgo 10 let …. samo saj nimam kaj, če se je človek tako spremenil ga res ne morem in nočem siliti v nič…..

Ojla,

veš kaj, po temla kar pišeš sodeč ni vredna, da jo še imenuješ prijateljica. jaz sama zase vem, da ko stvari presežejo mejo jo presežejo pa pika.

Ni zaston rek : Nikoli več ne bo tako, kot je nekdaj bilo.

Marjana

Veš kako, ljubezen zna biti včasih tudi zelo slepa in zameglji razum.
Jaz bi ji napisala le eno lepo čestiko, potem pa pustila času čas.

Always look on the bright side of life!!!

Mar ni bivša??? Torej dobi nazaj le še svoje ttvari in potem naj ostane bivša za vekomaj! le zakaj bi ji nekaj pisala, ko ti še tvoje stvari ne da nazaj, niti ne odpiše, ne napiše zakaj ti jih ne uspe vrniti, nehaj no!!

Moje izkušnje s tem so, da ne piši mailov ali SMSjev, ampak jo lepo pokliči, ali še bolj obišči in na licu mesta razčistita.

mail je strašno lahko ignorirat, človeka v obraz pa ne moreš.

Res hvala vsem za nasvete, vendar do nje ne bom šla, ker jaz resnično nisem bila nikoli ne fer do nje…. in se nikoli nisva še zaradi mene skregali nič…. če se ji zamalo zdi odpisati na mail…. in tudi toliko nisem vredna potem ni kaj za popravljati

sms bi ji poslala le iz vljudnosti, ker se mi zdi narobe, da ji ne bi… kaj več pa sploh ne pričakujem in niti ne želim, če ni dojela kakšna je bila do mene

Symo ena misel oz. pregovor v premislek (ne vem dobesedno, a gre nekako tako):

“Pretrgana in zavozlana vrv ni nikoli več enaka kot cela.”

Vem iz lastnih izkušenj, žal…

ikea, če tvoj ‘prijatelj’ ni dosegel sklepa od sodišča, da si mu ti dolžna plačevat uporabnino za omare, potem mu nisi dolžna plačevat ničesar. Vrni mu omare, več pa z njim sploh ne parlamentiraj. Beseda njegove odvetnice zate ni zavezujoča. Pa ne domišljaj si, da je to tvoj prijatelj. Je samo en zafrustriran tip, ki ne more preboleti, da si ga dala na čevelj. Svojega prijateljstva pa ne ponujaj kar tako okoli. In se ne ponižuj s tem pred takim tipom. Si vredna dosti več.

PO mojih izkušnjah prijateljica, ki te totalno skensla zaradi tipa, ni prava prijateljica. Jaz sem tudi imela dve taki – ko sta bili samski, sem bila najboljša, ko pa sta dobili tipa (prvega, drugega, tretjega…), pa sta me totalka skenslali tudi po leto dni. In kljub pogovorih sta to ponavljali pri vsakem novem tipčku. Zdaj nimam več stikov z njima.

New Report

Close