Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bioenergetik v Kranjski gori

bioenergetik v Kranjski gori

Ima kdo izkušnje z bioenergetikom v Kranjski gori? Kje bi lahko kaj prebrala o njegovem delu? Baje, da dela v hotelu Larix.

Od kod si? Če nisi ravno iz Kranjske gore, te bodo najbrž poslali drugam, mene je tisti administrator ali karkoli že je skoraj nadrl, da naj grem v MB, če sem iz MB, pri njih da se tako dolgo čaka, da sploh več ne naročajo… Aroganten in nesramen je bil, upam, da se je od takrat kaj spremenilo in da ima kdo drugačne izkušnje…

a dumančič?

katja

Jaz sem bila tam.
Če ne bi bila tam, bi bilo z menoj enako, le denarnica bi ostala bolj polna.
Mogoče komu pomaga.

wxy, to pa te moram popravit, da nisi zamešala s kakim drugim bioenergetikm, ker Domančič in njegovi učenci NE kasirajo, če že hočeš, kaj daš, ni pa nujno – po želji in zmožnostih. To se mi zdi od njega zelo fer in lepo, in nasploh nimam nič proti njemu, nasprotno, edino tisti tam zaposleni bi lahko bili bolj prijazni, ne pa da ti oni ukazujejo, kam naj greš.

ja no, nekako ne gre, da si edini, ki ne pustiš tam nič, če ti obljubljajo učinek “čez čas” ali po ponovitvi čez dva meseca ipd.

Seveda so učinki čez čas. A ti ga pričakuješ čez noč?? Če se bolezen kopiči dlje časa, tudi nekaj časa traja, da se stanje izboljša ali da ozdraviš. Z omenjenim bioenergetikom sicer nimam osebnih izkušenj, ampak če res ne bi pomagal, ga ne bi tako hvalili, se ti ne zdi? Žal se pa vsakemu res ne da pomagati.
Pri nas imamo z bioterapijo vsi odlične izkušnje, tudi pri zdravljenju živali in otrok.

K Dumančiču so šli prijatelji z bolnim otrokom. Obljubil jim je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ozdravitev, potem pa iz tega seveda ni bilo nič. Uradne cene sicer ni, VSI pa vedo, koliko je treba plačati. Dumančič je lani zgradil prizidek k hotelu Larix, v katerem zdaj dela. Najbrž ga ne bi, če se mu “dobrodelna” dejavnost ne bi hudo splačala.

Lahko pojdeš v Podčetrtek , kjer v enem hotelu dela bioenergetik Brumec,ki je učenec tega gospoda iz Kr.Gore.
Ne vem št. samo če pokličeš recep.bilo katerega hotela v Podčetrtku,ga poznajo in dobiš številko.
Hodiš 4 dni zaporedoma tja,čakalna doba je cca 1 mes.,plača se samo 30 eu za vse seanse.
Poskusi,ni tako grozno,kot te drugi na forumu kregajo.
Mi smo bili tam in uspeh je bil pri 14 mes. otroku tak,tak,..

Naša bioterapevtka ni prav nič dobrodelna. Ima postavljeno ceno, ki jo mora vsak plačati, če želi terapije. Če si je ne moreš privoščiti, tam žal nimaš kaj iskati. Je zelo prijazna, pa tudi direktna. Ne obljublja čudežev (čeprav jih je bilo pri nas zaradi nje kar nekaj) in takoj pove ali lahko pomaga ali ne, ali se bo stanje izboljšalo za toliko in toliko {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ali bo prišlo celo do popolne ozdravitve. In v 10 – ih letih resnično nisem spoznala človeka, ki bi ga razočarala. Je pa nekaj kritik na račun nje same. Nekaterim pač ne sede kot oseba. Tudi meni ne preveč :), ampak je ne zamenjam za nobenega drugega terapevta. Kjer je opovedala medicina, je ona do sedaj vse “pošlihtala”.

Kje pa je ta bioenergetičarka?

kakšne bolezni pa zdravi???

(predvisem me zanima epilepsija in avtizem)

New Report

Close