Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a je kateri dolgčas?

a je kateri dolgčas?

k o k o—pejt v – – –

Hej!
Postena lekcija, da se ne vtikaj povsod! Ni kaj!:))
Vsaj vaja v anglescini je bila in PC sem morala popolnoma izklopiti, da je ta blesarija zginila.

Dolgcas mi pa ni, ker moram kufre pokat – zame prav zoprno opravilo in zato
odlaaasaaam. Lp

babica pa srečno pot (na morje?)

Hej! Pod Gorjance na dolge sprehode, ce me vreme ne bo prevec zafrknilo.

Babica z morja vecinoma ne potuje na jug, vedno proti severu in potem ali na SV ali SZ. Lp

ha ha

No, fajn si me nategnila, ni kaj!

Tud jst sem se nadrsala :)))

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

madonca smo
radovedne, a ne?

Res je ………..smo prave babnice!!! Sama radovednost nas je……hahaha.

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Men je bla pa všeč fora… Tko mal za hec… Sm mogla takoj naslov naprej poslat pa jih še ene par za…

LP Tina

sem jaz tudi naprej poslala….ha ha

Zdaj vidite zakaj sem vas izbrala za žrtve. Tudi mene so nategnili in sem tisti trenutek rekla grrrrrrrr, sem si pa mislila: KDOR SE ZADNJI SMEJE SE NAJSLAJŠE SMEJE.

Sory, ampak prav paše!!!

Je že ok………sem se nasmejala vseeno. Bom pa tudi naprej poslala!

Lep večer! Kristi*

jaz se pa bojim, da niso zraven še kakšni virusi!? Upam, da ne!

Jaz sem enkrat na SS odprla en link s smeškoti,pa sem računalniku tak virus nakopala,da ga noben od “domačih dohtarjev” ni več skup sestavil…..
Pa je prišel taprav mojster,imel par ur dela.jaz sem dobila le ustni ukor(od moža),kazen pa je itaq vedno vzgojna..PUNCE VIRUSNE ŠALE NA STRAN

ok!
pretty annoying, indeed.
koko, tale je bla pa mal mim.

ja sorči, zakaj si pa tako radovedna? Radovednost ni lepa čednost, saj pa itak piše že v naslovu, da je ANNOYING!

No pa brez zamere.

pa sej glih zato, ker je annoying, sem mogla prevert, ce je res.
sej ves: nikomur ni za zaupat.
nejeverna tomazka :)))

To si me nategnila,pa se ven nisem znala tako,da sem mogla racunalnik izklopit.

A mogoce katera ve kako lahko spet pridobim stresice?

Hvala!!!

lp tonks*

Bemtica!

Pri meni je pa strah pred virusom premagal mojo firbčnost :o)
Ne, ni treba ugasnit računalnika…CTRL ALT DELETE stisneš skupaj in greš na task manager zapreti okno…

Lepo nedeljo vsem!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

New Report

Close