Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kam v Turčijo z dvema otrokoma

kam v Turčijo z dvema otrokoma

Pozdravljeni
Zanima me ali je kdo dopustoval v Turčiji z majhnimi otroci. Mi bi zelo radi šli tja pa potrebujemo kakšne dobre nasvete, kje je dobro za otroke, pa da ni predrago pa s katero agencijo,ipd.
Hvala vsem ki mi boste z vašimi nasveti pomagali do lažje odločitve
lp p.

mi mamo tud namen tja it…se gremo mal pozanimat v agencijo…pa bomo videl kako in kaj!

Kok majhne otroke pa imaš??? Pr nas gremo z enoletnikom in triletnico! me prav zanima, kako bo to zgledalo!??!?!?

Živjo, torej najprej: kdaj greste? Poleti je nemogoče vroče, ker je vlažna vročina in to blizu 40. Najbolje je iti maja-junija, mi smo bili oktobra, pa je bilo super-zrak 30, voda 26. najbolje je iti v resorte- Sherwood, Titanic, so stalne animacije in se nekaj dogaja. Agencije imajo veliko ponudbe, pa še za otroke popuste. lp L

Za ta dva hotela vem, da sta ok ker smo bili.

Julij avgust je pasje, ne pozabi!!!

ojla, bila v Turčiji, koje imel otrok le osem mesecev in druga 5 let, bilo enkratno, tam si kot turist . Smo pa seveda bili v hotelu s 4*all, Penelope beach, zelo lep hotel in bili zelo zadovoljni

a si ti bila v Turciji ali na Djerbi?Ker je tudi tam hotel Penelope beach?

Ojla mlada bralka, ja mi imamo 4 letnika in pol letnico.
No če boš našla kaj priporočljivega mi prosim javi alhko tud na moj mail. Bom fuuuuuuuuul vesela
lp p.

Oauuu, tale piret beach je pa glih za našga malega. Kako je bilo, pa cena pa kdaj ste bili vi? za koliko časa ste pa šli Pa agencija?
hvala za vse odgovore

če želiš v hotel z ultra all inclusive ponudbo potem ni poceni. običajno letuje en otrok zastonj, za drugega plačaš pol. klima je pa res taka vlažna. npr brisače se sploh ne posušijo, toliko je vlage. zato skoraj vsi hoteli nudijo svoje brisače za plažo.

bila v Turčiji in tudi v Djerbi sicer pol z eno leto starejšim otrokom tako da sem verjtno zmešala.

v turčiji sem bila julija in je bil to v primerjavi z grčijo in tunisom najslabši dopust, pa je bil med dražjimi. moj dragi je užival cel teden v tem rezortu meni je bilo pa dolgčas. hotela sem it malo na izlete pa je bilo vse tako daleč in je bilo tako grozno soparno. hotela sem turško kavo (izven rezorta) pa so imeli povsod samo ekspresso. in povsod sami rusi, še napisi nad trgovinami so bili v ruščini.

Mi smo šli 4. oktobra.
Cene so malo višje ampak se splača.
Jedli vse, otroke animirajo, če hočeš tudi 24 ur na dan res je vse v superlativih.
Šli smo pa prek neke Turške agencije s predstavništvom v Ljubljani samo se za boga ne morem spomnit imena. Po moje ima tudi Globtour, ker jih je bilo veliko tudi prek njih v tem hotelu.

New Report

Close