Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek joj, kako sem v zagati ….

joj, kako sem v zagati ….

… kaj kupiti moškemu prijatelju, ki praznuje 40 let, ima vse. Časa pa nima ne za kino, toplice, zabavo, …. jaz pa imam omejitev v €. Ima familijo.
Prosim, svetujte mi, da ne pridem na zabavo brez darila ali pa s takšnim, da mi bo nerodno. Človek je po srcu zelo dober in skromen.
Ali ste videle kje kakšne pametne uporabne zadeve. Nekoč sem sama za darilo dobila čajnik in čaje, vendar mu tega ne bi kupila, ker se mi to zdi bolj babje darilo. Kaj bi bilo primerno za moškega?

Hvala vam za ideje.

Darilni bon kakšne trgovine, kakšno masažo…bon za kino vstopnice! Morda knjigo!

En dober francoski konjak, zraven eno cigaro.

Očitno samo enega nima: časa, namreč :((( Takemu pa ne glede na dobre namene težko kaj pravšnjega podariš…

Pa itak praviš, da nima časa za zabavo – bo potem na svoji sploh prisoten??

– Napoleon + cigare
– bordeaux + račja paštetka
– rose ali belo iz Provanse + kaviar

ali pa:

– tequila+sol+limone (lepo zapakirano) + wd40

Kravato (vkolikor nosi obleke).

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

zelo fino izpade lonček in čajna žlička za mate čaj in vrečka čajčka. Povsem moško darilo.

izgleda pa nekako tako:

po mojem ne moreš zgrešiti. Dobi se pa v čajnicah Cha v ljubljani.

lp,

ewy

lp, ewy

Kaj naj bi s tem čajem počel? To večinoma pijejo samo Argentinci. Ti ga verjetno še nisi poskusila in ne veš, kako ogaben je.

Naredi mu bon, na katerega napišeš, da si mu kupila 1 vikend časa in ga poslala v toplice:-)

Kakšno moderno knjigo, ki si je človek sam gotovo ne bi kupil (kakšno Ano Jud recimo) ali pa Osnovno kuharijo, ki je prav fletno darilo tudi za moške; ali pa knjigo o izletih (ena luštna je o izletih v okolici Ljubljane); ali pa kakšno zbirko cedejev (sploh če je ljubitelj kakega posebnega izvajalca) za v avto. Težko je dati nasvet, ker si zelo malo napisala o njem. NAčelno pa pri tipih ne fališ s kako zelo kvalitetno (ki si je tudi ne bi sam kupil) vodico po britju ali če drugega ne bonom za drogerijo recimo.

lp tinca

Ženske krasne ideje imate, tole mi bo pa prav prišlo še za kakšnega tipčka, ki izhaja iz iste sorte.

HVALA, ampak ideje še pridejo prav, kar še pišite.

lp

Ko nimam idej, grem v trgovino Dar (?) v Cityparku v LJ (nasproti Intersparja). Tam se najdejo zelo zanimive stvari, predvsem pa so zelo uporabne. Bratu sem lani kupil za darilo tako stvar, kamor spraviš kreditno kartico. Če v tem etuiju ni kartice več kot 15 sekund, začne piskati. Bratu je prišlo darilo zelo prav, saj je pozabljiv in je do sedaj izgubil že 3 kartice. Odkar ima to stvar, ni izgubil še nobene.

O. K., čaj je po tvojem mnenju zha ženske. Kaj pa vino? Morda kakšno arhivsko, recimo letnik 1967. V Lesnini na Brdu pa imaš celo vrsto k vinu pripadajočih ličnih malenkosti: obroček za buteljko, ki ga natalneš na vrat steklenice namesto, da privezuješ servet, da ne kapljaš pri polivanju; buteljčni termometer, zamaški, odpirači …

Darilo, ki ga je za štirideset dobil moj mož in smo ga razumeli tudi kot simbolično daritev prostega časa, je pleten kovček z opremo za piknik. Ta raličica je nekaj dražja.

mami

Knjigo Kamasutra,elektronski pikado,kopalni plašč,

meni je mate čaj odličen. Najbrž ga še ti nisi poskusila, no, vsaj tistega pravega ne 🙂

lp, ewy

Zaradi pomanjkanja časa in prav zato, da si ga bo vseeno vzel samo zase, namig – kupi mu pohodne palice.

New Report

Close