Prijetno zaobljena
Spodaj je debata o debelosti, suhosti,… Torej kaki ste pa vi po vasi oceni.
Jaz sem naslednja:
visina 175
teza 66 kg
Zgoraj suha (no nekaj prsi imam), skoraj brez trebuha, pa kar ritasta, z jahalnimi hlacami in celulitom. ko hruska.
Moja osebna ocena prijetno zaobljena.
P.s. Zamenjam 2 kg celulita za 2 kg misic
No jaz na 175 in 65 sploh nimam tezav,da bi rekla,da sem zaobljena…je pa res da moja postava ni simetricna..se pravi zgoraj nic, pac pa je narava nadoknadla okol riti in stegnov…od poroda dalje pa sem dobila se malo trebuscka,ki se ga matr tud z aerobiko ne znebim…ampak dokler bodo nekje mere v tem sorazmerju kot so zdaj,se ne mislim sekirat…
me pa zanima kaksne so jahalne hlace haha
172 cm, 64 kil, ampak 54 let. Od manekenske postave ni ostalo nič. Ritke in bokov ni popolnoma nič več – kaj bi dala vsaj za malo ‘rajthoz’! noge doooolge in tanke, ampak kitaste, prsi pa so od skromne trojke narasle na 95D in se usmerjajo proti popku. Čez ramena sem postala plečata, pas pa kot steber. Konfekcija zgoraj 44 ( če sploh ), spodaj 38. Pri tem pa kondicijsko tečem že 15 let vsak dan. Ah, punce, ne se sekirat …
Jaz ne vem a ste ve normalne. Tam gor ena piše da ima pri višini 165 in 52 kil rit oziroma da je ritasta, to men ni normalno. Ne moreš bit ritast pri 13 kil manj od svoje višine. Porka potem sem jaz v iber debela, če imam pri 165 59 kil. Pa 67 sem jih tud že mela, pa mi noben ni rekel, da sem debela, pa konfekcijo 40 sem nosila. Jaz res ne vem kaj je za vas debelo oziroma zaobljeno. Men je zaoblena moja mama, ki je visoka 165 in ima 79 kil, debela bi mi bila pa v primeru, da bi imela 90 ali 100 kil.
Nisem rekla, da je full lepo, sem pa raje takšnja kot pa prej ko sem imela 50 kil, luknjo med stegni in žile so se mi videle po obrazu, da pa ne povem kako sem bla bleda. Tako, da dejte met mal zdrave pameti.
Ja pa res je, da noben pravi DEC se ne bo vlegel na 165 visoko in 45 kil težko babnico, ker bo moral sam sebe za rit šlatat, če bo hotel kaj čutiti. Vsak normalen DEC ima raje žensko z ritjo in joški, pa četud pride zraven še mal trebuščka.
Lep pozdrav
Breda
Breda,
Veš kile so na ljudeh lahko tako različno porazdeljene, da imata dva človeka lahko enako kil, pa zgleda en suh in en bolj zaobljen, ker je tudi odvisno kako močne kosti in mišice ima…
Jaz pa razumem tisto ki piše da je pri 165 cm in 52 kg malenkost ritasta, ker sva z njo verjetno zelo podobnih postav. Sama (165, 48) sem v zgornji del vitka brez trebuha in žal s premajhnimi prsi, boki so ozki, v rit in noge sem pa kar precej zaobljena. Ja zaradi športa v mladosti sem zdaj kar precej mišičasta, kar mi ni preveč všeč.
O ko bi imela tanke noge kot jih imajo nekatere manekenke..
Ampak izgleda da smo ljudje takšni da vedno želimo biti drugačni kot smo v resnici…
Lp,
M
Jaz imam 157 in 59 kg. Ko sem jih imela 56 (pred nosečnostjo), so mi govorili, da sem suha (!), čeprav sem bila sama sebi ravno pravšnja. Tako da tudi jaz težko verjamem v prijetno zaobljene pri manj kilah in več centimetrih v višino. Res pa je, da so postave precej različne. Pri nekaterih lepo razporejeno, pri nekaterih malo manj. Glavno, da smo fit, pravim jaz. Kaj ti nuca manekenska postava, ki cele dneve bulji v ekran in se ji nič ne da razen šopingirat…
Toncka
Ste tukaj same smrklje? – kajti tudi meni se je nekoč zdelo – bolj suho – bolj lepo!
Danes imam 160 cm in 54 kg, pa še to zato, ker sem namenoma pridobila kakšno kilco in res pazim, da ne shujšam. Pa ne mislite, da sem zašpehana, veliko se ukvarjam s športom in moja postava je boljša kot pred leti, ko sem imela 4kg manj in nič mišic.
Pa se pri teh kilah sploh nimam za tako zaobljeno, imam raven trebuh, nobenih jahalnih hlač, sorazmerno postavo, obseg enak čez joške kot čez rit, nosim hlače št.34…sploh nočem biti presuha, mi res ni všeč.