Sram me je da me vidijo z njo, ker je debela
V vezi sem eno leto. Že ko sem jo spoznal je imela kakšno kilo preveč, zadnje mesece pa se je tako razširila, da mi ni do tega, da grem z njo v javnost.
Ko sva bila povabljena v kočo za novo leto sem se ‘slabo počutil’, za v kino sem moral ‘delat za službo’, vedno najdem izgovor.
Ko sva sama mi je ok, tudi privlači sicer me, ni mi pa da bi me drugi videli z debelo žensko. Bi ji rekel da shuijša, pa mi ni do drame…
Če ji boš rekel, da si jo pustil zaradi debelosti, bo to tako gonilo, da bo totalno shujšala in okoli govorila, da je to naredila, da se ti maščuje….
Žalostno, sama od sebe pa tega ne bo naredila.
Taki so tudi nekateri čeffurji, resnica jim je gonila in pol to okoli govorijo. Sami od sebe se pa ne bodo spremenili, pa vedo kakšni so.
Pozdravček!
Tukajle bi pa jaz vskočila. Zelo kočljiva tema, ampak žal tudi vedno bolj realna. Kar nekaj mojih znank, recimo okoli 2 tretjini vseh na obletnici valete je bilo tako strašansko salamensko zašpehano zanemarjenih, ostarelih, utrujenih, zmečkanih in depresivno dolgočasnih žensk, da sem kar ”debelo” pogledala!
Nekatere bi se resnično lahko zamislile.
Za prihajajoči 8. marec bi tako vsem ženskam resnično priporočala, da so suhe, s fit telesom brez maščobe in predvsem z lepo oblikovano okroglo mišičasto zadnjico. Verjemite, iz lastnih izkušenj lahko potrdim, da se boste počutile sprejete, občudovane, resnično boste opažene in občutki bodo prekrasni! Skratka, bodite suhe in ne bo vam žal!
Tebe je sram?kaj si pa sploh ti. Žensko bi bilo sram, če bi vedela s kom prebiva čas, ki ga nameni. Nas je sram, da ponižuješ nekoga, ki ga bo našla, ki jo bo cenil. Ne bo prikrajšana za natolcevanja za hrbtom in hinavščine.
Da to se razbere in nimaš pravice govorit čez nekoga, ki ga ni tukaj. Zelo podlo. Amen
Daj, no, zakaj provociraš po forumu?
Stari, delaj na sebi!
Mislim, preberi še 1x ta šit, ki si ga spisal: ti bi šel spreminjat človeka, ki je tebi všeč, zato ker ni po družbenih standardih?????
Resno????
Ti sam si zakompleksan do fundamenta, začni delati na sebi in sebe in svojo samopodobo spravi v red!
Če bi jaz imela opravka s takimi bebci kot so avtor in komentatorji bi se tudi zažrla do tone in naprej.
Sicer pa kar je suhih bab po 25. letu tudi nekatere prej, vsekakor pa po porodih so bodisi odvisniške skrajno nevrotične trape, ki visijo na svojem descu s takim strahom, da jih bo zapustil, da jim adrenalin požge vsak grižljajček ne samo v nulo ampak v minus
in je še drug tip, ki kozlajo kot vidre. Poglejde njihove zobe. Tiste s kronami in prevlekami so garant bulimičarke. Želodčna kislina uniči zobe zelo hitro, dolgoročno pa še kaj zraven. Moja znanka suha, fit in spedenana kot Barbika se ni mogla načudit odkod ji rak na požiralniku. No, bog ji daj lahko zemljo bi rekli tastatari.
Babe sprijaznite se, da ste prave babe imate estrogen in ta vas dela lepo okrogle. Vem, vem takoj se bo oglasila kakšna, ki bo dodala, da je večina bab debelih po meni. Res je! To pa zato, ker je maščoba med drugim tudi velika žleza polna estrogena, ko jajčniki ne delajo več.
Pozdravček!
Tukajle bi pa jaz vskočila. Zelo kočljiva tema, ampak žal tudi vedno bolj realna. Kar nekaj mojih znank, recimo okoli 2 tretjini vseh na obletnici valete je bilo tako strašansko salamensko zašpehano zanemarjenih, ostarelih, utrujenih, zmečkanih in depresivno dolgočasnih žensk, da sem kar ”debelo” pogledala!
Za prihajajoči 8. marec bi tako vsem ženskam resnično priporočala, da so suhe, s fit telesom brez maščobe in predvsem z lepo oblikovano okroglo mišičasto zadnjico. Verjemite, iz lastnih izkušenj lahko potrdim, da se boste počutile sprejete, občudovane, resnično boste opažene in občutki bodo prekrasni! Skratka, bodite suhe in ne bo vam žal!
[/quote]
Vazno, da je clovek ki ga imas rad zdrav. Nevem ampak prav vam je ce sam kile gledate!
Pozdravček!
[/quote]
Ti sicer druge vidiš, kako so postarane, ostarele, zašpehane, dolgočasne. Verjemi, tudi ti nisi nič boljša, samo da sama sebe ne vidiš. Morda nisi zašpehana, si pa ravno tako postarana, če si suha, imaš kvečjemu še več gub kot debele. Suhe in koščene ženske se postarajo še prej kot okrogle.
Žal je tako, da se vsi staramo. Običajno sami sebe ne vidimo, ker se vsak dan pogledamo v ogledalo.
Ti sicer druge vidiš, kako so postarane, ostarele, zašpehane, dolgočasne. Verjemi, tudi ti nisi nič boljša, samo da sama sebe ne vidiš. Morda nisi zašpehana, si pa ravno tako postarana, če si suha, imaš kvečjemu še več gub kot debele. Suhe in koščene ženske se postarajo še prej kot okrogle.
Žal je tako, da se vsi staramo. Običajno sami sebe ne vidimo, ker se vsak dan pogledamo v ogledalo.
[/quote]
Takole bom replicirala: Na srečo nimam problemov z denarjem in sem nasploh mnenja, da nekaj korekcije na stara leta ne škodi, če ta le ni pretirana ali škodljiva. Sama se z veseljem korigiram na vsake toliko časa in sem izjemno zadovoljna! Kot sem napisala: vse v mejah normale. Je pa to seveda stvar posameznika.
Če bi gledal nanjo samo kot na kos mesa, bi hotel čimvečjega!
[/quote]
Vem da ne bi smel, ampak tole me spomni na tele klasike:
– tvoja mam je tok debela da ko obleče rumeno vetrovko ljudje rečejo taksi
– tvoja mama je tko debela, da ko stopi na tehnico, se pojavi napis “Eden po
eden, prosim”
– tvoja mama je tok debela, da jo že 1 leto poznam pa še je nism cele vidu
Če ne more oz. ne želi shujšat, jo pusti.
Poleg tega, zdaj je že nemogoče shujšat?? Naj vam povem, zakaj je folk debel. Zarad predelanih OH. Sploh pa nehajte jest izdelke iz moke!!! Če ješ riž, ovsene kosmiče, ajdovo kašo, krompir, whatever, imaš vsaj občutek, da si nekaj pojedel, ne pa kruh.
Pa če greste štet kalorije, lahko vsak shujša brez bulimije etc. Ne mi s takimi. Poleg tega se ni treba samo omejevat, ampak se lahko tudi dela na mišični masi.
Kje jih pa ti pobiraš? Sami izgovori za debelost! Imam jih 40, postavo imam zelo lepo, nisem presuha niti ne predebela, je pa res da pazim. Pazim kaj pojem, pazim da ne jem zvečer, pazim da ne jem sladkega, poskušam se prehranjevati bio in zdravo…
Ve, ki se pa prenažirate in vas boli tretja noga, se pa zgovarjate na hormone. Ja pa ja de!!!