Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Nevedna

Nevedna

A lahko morda kdo, ki je bolj pismen, objavi seznam simptomov? Od začetnih do nadaljnih do kritičnih … od blažjih do težjih … od manj opaznih do bolj opaznih …..

Jaz sicer nisem kritična skupina, nekako sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da mi nekako ne bo nič, se mi zdi, da sem žilava, vendar rada bi vedela, kaj je opozorilo. Seveda bi se takoj odstranila iz okolice. Kaj se zgodi pri tem virusu, pa da se ne zgodi pri drugih obolenjih, ki jih poznamo.

Recimo na rtv strani piše vse na široko, razen o znakih skopo:
Bolezen se kaže z vročino, kašljem in občutkom pomanjkanja zraka, kar je sicer običajno za pljučnico.

Gotovo je kakšen tuji vir bolj natančen, a bi bil kdo tako prijazen … Ljudje, ki smo aktivni, imamo morda kdaj občutek vročine, morda se odkašljamo, morda se zgodi moment panike…..kakšni simptomi so lastni samo koroni??

A je napredovanje postopno? Verjetno bom kaj opazila, ne bom kar umrla verjetno. Pa na splošno, pri tistih bolj kritičnih … ali se stanje slabša in slabša in slabša ali precej hitro umrejo, ko se enkrat poslabša? 🙁 Žal to moram vedeti.

New Report

Close