Po Šempetrski bolnici virus razširil zdravnik, ki je bil na smučanju v Italiji
In zakaj ne bi smel priti domov, če se bo itak zadrževal v privat stanovanju ? Lahko pride domov, sam delat s strankam ne sme, pa hodt med ljudi. S tem, da mora čim prej javit situacijo IOZ, da mu da nadaljnje napotke.
Al ste tud spuljeni s tem javnim linčem. Nobene koristi ne naredite s tem. Kvečjem je ljudi strah it do zdravnika javit primer, ker živijo med paničnimi primitivci.
Zatajile so vladne službe, ker so vztrajale, da karantena tistih, ki so prihajali iz kužnih območij ni potrebna in da so ljudje sposobni it delat. Ljudje pa itak, da bodo poslušali in zaupali strokovnim odločitvam. Nimajo vsi časa študirat novice, kot mi 🙂
Sedaj je že kar je, ne pomaga nič, če raja linča ljudi, potrebno je it v akcijo, delovanje.
Okuženih je 82, v Italiji dela 15 tisoč Slovencev, na dopust jih je šlo sigurno vsaj deset tisoč v Italijo. Torej je malo okužb do sedaj in naši dobro delajo. Predvsem zdravniki, ki ti dol visijo, pomisliš na njih, ko tebe rit boli. Aja in sestre medicinske.
[/quote]
A si ti PR? Slabo ti gre. Če komu dol visi za zdravnike in ostalo osebje je vladnim službam. Jaz se povsem strinjam z dr. Čebaškovo in njenimi opozorili.
Uauuuuu, kaj si brihten. Vsaka ti čast. Aja sobota se piše z malo, če ni na začetku stavka.
Malo morgen !!!!
No, ko pa pride nova oblast, bo pa vse drugače, vsaj na področju korone, če že drugje ne bo.
Ja seveda bo , vsak dan bomo gledali nov sistem kadrovanja, po sistemu “kdor ni naš ni za nas”. Upam, da bodo našli čas tudi za zdravsvo in težave, ki so trenutno prisotne.
Je pa žalostno, da novi primer ponovno izhaja iz zdravstva. Pomislil bi, da se oni kot ljudje iz stroke najbolj zavedajo situacije in stanja, pa očitno temu ni tako. Mislim, da lahko pričakujemo v naslednjih dneh še kakšnega ” okuženega zdravstvenega smučarja iz Italije “.
No oglasi se še drug teden, za začetek bolj pri koncu, da bomo skupaj ocenili ukrepe in stanje kot mu ti praviš komika in seveda tvojega guruja.
A si ti PR? Slabo ti gre. Če komu dol visi za zdravnike in ostalo osebje je vladnim službam. Jaz se povsem strinjam z dr. Čebaškovo in njenimi opozorili.
[/quote]
Strinjaš se s tistimi, kjer tebi bolj potegne. Nisi objektivna. Meni ni treba pisati, kdo sem. Zmenjeno. To govori svojim, če jih imaš, drugače pa sebi. Jasno.
Piše, da je okužen, da je bil v Italiji, NE piše pa, da je bil v službi in koga okužil!
[/quote]
Ti jaz povem. Prejšnji teden je bil na počitnicah v S Italiji – beri smučanju in v ponedeljek je bil v službi, v ambulanti bolnice. Čak mal. A za njih ne velja karantena, če hodijo okrog po drugih državah? Prejšni teden na smučanju v Italiji, kjer že vsaj dva meseca velja karantena in on lepo nikome ništa pride v ponedeljek v službo. Bolano.
Strinjaš se s tistimi, kjer tebi bolj potegne. Nisi objektivna. Meni ni treba pisati, kdo sem. Zmenjeno. To govori svojim, če jih imaš, drugače pa sebi. Jasno.
[/quote]
Osje gnezdo, uf, uf.
Veš kaj, vi se kdaj motimo in zmotimo in nihče ne zameri tistim, ki priznajo, da so bili v zmoti in za to tudi sprejmejo odgovornost in iščejo naprej nove rešitve. Tako enostavno je.
O objektivnosti in o tvoji pasivni agresiji (“jasno”) pa res ne bi.
A ni zanimivo, da od vseh, ki so v zimskih počitnicah lepo pohajkovali po ITA je sedaj več ali manj govora samo o okuženih dohtarjih? Kot da je virus selektivno napadal samo doktorje? 😀
Šalo na stran. Resnica je takšna, da očitno doktorje testirajo in tako pri njih ugotovijo. Me prav zanima, koliko je še drugih okuženih, a jim sploh tel. ne dvigujejo, kaj šele, da bi jih kdo testiral. Te številke, ki jih nam vsak dan prezentirajo, so en lari fari. Se prav vidi, da jih povedo samo zato, ker gre za osebe kot so zdravniki in učiteljice, torej ljudje, ki so poklicno v stiku z veliko ljudmi. Torej zanje MORAJO povedat, za vse ostale so lahko lepo tiho oz. se delajo kot da imajo kakšno drugo bolezen in naj se niti testirat ne gredo.