Najdi forum

Splash Forum Koronavirus razglašena epidemija

razglašena epidemija

Kakšni so ukrepi? Nič natančnega ni povedano. Umivanje, ne druženje, to vemo. Je kaj konkretnega? Se ne sme npr. potovati iz kraja v kraj? Iz Lj npr. v Trbovlje, Cerknico….?
Kakšne omejitve so še za epidemijo?

Da se držiš bolj doma.

Danes ali jutri bova šla na Cerkljansko. Tam imava majhno stanovanje in malo vrta zraven. Temu rečeva vikend. Je v bistvu v manjšem kraju, a se mi zdi, da bova tam manj izpostavljena kot v Ljubljani. Ali pa ne? Vaša mnenja bi me zanimala.

Doma pa kam na samo v naravo. V trgovino? Najbrž že?

WHO, svetovna zdravstvena org.je že uradno razglasila pandemijo, ne le epidemije.

Ste videli Kitajsko. Niste reagirali. Italijo. Ne bo pri nas. Potem boste pa po minskem polju v trgovine,lekarne,na bankomate in drogerije po nepotrebnem lazili. Mi imamo za vsaj 4mesece zalog vsega, da ne rabimo po: zdravila, vitamine, higienske pripomocke, mila, praske in nesteto vloznin,konzerv,svezeka,zmrznjenega,pakiranega. Mal se bo pa potrebno prilagoditi in znizati standarde in potrebe. Bolje kot iti v leglo na pol zivih ljudi,ki se bodo plazili po zaloge. Ali pa zdravih prenasalcev. Res ni potrebno, ce imas pamet jo je bolje prej uporabiti.

Ste videli Kitajsko. Niste reagirali. Italijo. Ne bo pri nas. Potem boste pa po minskem polju v trgovine,lekarne,na bankomate in drogerije po nepotrebnem lazili. Mi imamo za vsaj 4mesece zalog vsega, da ne rabimo po: zdravila, vitamine, higienske pripomocke, mila, praske in nesteto vloznin,konzerv,svezeka,zmrznjenega,pakiranega. Mal se bo pa potrebno prilagoditi in znizati standarde in potrebe. Bolje kot iti v leglo na pol zivih ljudi,ki se bodo plazili po zaloge. Ali pa zdravih prenasalcev. Res ni potrebno, ce imas pamet jo je bolje prej uporabiti.
[/quote]

Sem se trudilo ne preveč razmišljat. Zalog imam kolikor pač lahko, več nimam kje imeti. Ni realno.

New Report

Close