Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Mislim da corona virus ni mozno vstaviti

Mislim da corona virus ni mozno vstaviti

Ne glede na to, ali se je covid19 prenesel na cloveka z cibetovke, ali kaksne druge zivali, ali je virus ” usel” iz centra za virologijo v Wuhanu, v vsakem primeru virusa ne bo mozno vstaviti. Moje mnenje.
1. Spremljam coronalive status, zanimivo da je zelo veliko stevilo okuzenih v drzavah, kjer imajo temp
zraka med 20C in 32C.
Kar pomeni, da tudi ko bomo mi imeli visjo temperaturo, virus bo prezivel.
2. Ukrep: izolacija? Ce je inkubacijska doba 1mesec, to pomeni naslednje: ce se jaz okuzim in ne razvijem nobenih znakov ( tudi to je mozno, so ugotovili) sem le prenasalec bolezni, tega se seveda ne zavedam. Doma, v karanteni, okuzim se sestro ali brata? Ali oba? Ce pri njiju inkubacija traja 20 dni ….temu pa res ni konca.
3. Virus je dovolj mocen da zdrzi po vec ur, ali dni na povrsinah..
Ocitno je da se bomo morali vsi prekuziti, eni manj, drugi bolj uspesno.
Ne vem, ali se pravkar dogaja naravna selekcija, ali smo se mi prevec igrali z naravo…

Je v teh državah slučajno tudi vlaga?

Na kitajskem je mrzlo bilo. V tem mestu,kjer je bil izbruh. Zdaj se temperature dvigajo. V Evropi mrzlo vreme. Ne vem kje ti gledaš 32 stopinj. Tajska tu sploh nimajo izbruha.

Na kitajskem je mrzlo bilo. V tem mestu,kjer je bil izbruh. Zdaj se temperature dvigajo. V Evropi mrzlo vreme. Ne vem kje ti gledaš 32 stopinj. Tajska tu sploh nimajo izbruha.
[/quote]

Pred leti sem dobila virusni meningitis februarja v Lj. Po moje sem bila takrat edina v Lj. Pa razumi če moreš.

Kam bi morali virus vstaviti?

Vse ima zecetek in konec. Vse. Življenje, smrt.

Kam bi ga ti vstavil?

Brezplačno ti ga vstavijo v nakupovalnem centru.

Seveda, ker so vse blagajničarka okužene. Kaneda. Panicar.

Seveda, ker so vse blagajničarka okužene. Kaneda. Panicar.
[/quote]

Prej se bo okužila blagajničarka, kot naključni nakupovalec.

Virus ni mogoče ustaviti! To se ve. Lahko se pa upočasni epidemija in tu je največji poudarek, če je tvoja država pripravljena. Je bila Slovenija pripravljena? Ni. To pomeni, da bomo imeli v toku 14 dni črni scenarij iz Italije. Šotore, vojašnice, kjer bodo umiralnice.

Razlog, naš zdravstveni sistem je že na dnu svoje zmogljivosti, v 14 dneh bo kalaps tega sistema.

Če imate samo malo razuma, pripravite se dobro, v tem sranju bomo skupaj.
Tisti z empatijo si bodo med seboj pomagali. Ostali, boh pomagaj.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

New Report

Close