Najdi forum

Splash Forum Koronavirus kaj pa spolni odnosi

kaj pa spolni odnosi

Mogoče pa so tudi spolni odnosi prepovedani. Vsekakor se ni dobro združevati v tem obdobju, ko je partner nevede na ulici, v pisarni kontaktiral z osebo, ki je bila blizu okuženega.

Bilo bi dobro, vsaj za sprostitev, da bi to lahko počeli, vendar se ustvarja zavora..kaj pa če…

Ce bo partmer dobil boste dobili tidi vsi okoli njega. Tako da nic bat glede sexa….

Držati se pravila, da je obvezna oddaljenost en meter in pol.

Monitor ali pa ekran imaš na en meter in pol razdalje.

V tej situaciji nimam prav nobenega poželenja, pa sem bil poskočen in pripravljen pogosto na dolgotrajno akcijo ob pogledu na lepo žensko ali pripravljeno partnerko.

Nič ne bo z letošnjo nataliteto ob koncu leta, če spolnih odnosov ne bo.

Zaenkrat še niso ukinjeni, tako da pri nas se bodo tačas izvajali intenzivno.

A bodo inšpektorji od vrat do vrat?

lahko se samo hrbtno rajca, kontra obrnjena amapk naslonjena en na drugega z rokami na spolovilih partnerja, zna bit smešno, probejte, če pridete do konca…, za sex se je treba tud pomatrat kdaj..

Če ne bi koronce fasala, ima da vaše vsaj od mene

Je taka situacija, da se je treba prej malce objeti, pa kaj se boš razkuževal, če svojo boljšo polovica malce objameš.
Pa me mine vse poželenje, ko vidim, kaj se dogaja, sicer sem pa v najboljših letih, prej tudi večkrat na dan. moja leta so okrog štirideset pa mi je vse upadlo.

lulčka pošpricaš z razkužilom

Po vsem kar vidim in slišim, me ne zanima več potešitev spolne sle, pravzaprav je sploh nimam.
Se mi zdi, da je treba imeti malo spodbujevalca tudi od zunaj, da zadeva lepo teče. Pogledati kakšne oglase, filme, biti na žuru, plesati, se športno udejstvovati.
Samo od sebe se ne dvigne rado.

Brez sproščenosti, ni spolnosti. Tudi za spolnost je treba biti brez zavor, a situacija je taka, da ne vemo, če bomo preživeli dan. Spreminja se iz dneva v dan, kaj iz dneva v dan, iz ure v uro in občutek minljivosti je nepopisen.

Daj vzami en Persen hudiča, eni ste res paničarji.

A nobenega v stresni situaciji spolnost ne sprošča? Drugače pa na glavo čelado wuhanskega tipa…s spermo in ostalimi ‘spolnimi’ izločki se virus baje ne prenaša, tako da…

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

z ljubimcem sva se ta teden odpovedala “službenim” obveznostim, žal…

Jaz sem v študentu bil redno spolno aktiven in sem zmeraj užival v spolnosti in pogledu na golo žensko telo, ampak v tej situaciji nimam nobene želje po spolnosti in si samo želim, da bi ostal zdrav, bi se hitro vrnil v študijske klopi in bi ostali zdravi tudi moji sorodniki.

New Report

Close