Danasnja tiskovna zivi dolgcas
Kar spi se mi. Prejsne dni sem bila totalno out danes pa zivi dolgcas. A tako bo tole od sedaj naprej? Ce bo slo tako naprej noben ne bo vec panike zganjal. A ni bilo do sedaj bolj napeto ali se mi samo zdi? Mogoce pa so ze aktivirali fdv.
Pa tole ozadje oz scena…kak to vidim me vrze v spalno nastavitev.
a ste res tolk poknjeni eni? če imate taki volilno pravico, potem ni čudno, če smo v dreku.
Vsebino poslušaj- je veliko veliko bolj natančna in jasna kak in kako se kaj rešuje in iz česa.
[/quote]
Vsebino ,ki jo je sporočil,bi lahko strnil v minuto normalnega govora! Toliko za pojasnilo ,tega trajanja bla,bla .
Kot si verjetno slišala,si slišala,da nič niso povedali! Toliko o Janševem ukrepanju.
To, da bo nenehoma poudarjal,da je za vse kriva bivša vlada,sem pa prepričana ,da bo stalnica. Ker človek ni sposoben drugačnega razmišlanja in nenehnega pogrevanja preteklosti.
[/quote]
Ponovim še tukaj, kar sem sicer že napisala v tisto temo, kjer sem znorela zaradi četrtkove tiskovke prihajajoče vlade. Torej: No, Gantar rešil situacijo na današnji tiskovki. Človek celo zmore zahvalo in spoštovanje do predhodnikov. Naj se njegov predsednik vlade uči od njega.
Ponovim še tukaj, kar sem sicer že napisala v tisto temo, kjer sem znorela zaradi četrtkove tiskovke prihajajoče vlade. Torej: No, Gantar rešil situacijo na današnji tiskovki. Človek celo zmore zahvalo in spoštovanje do predhodnikov. Naj se njegov predsednik vlade uči od njega.
[/quote]
A je res, da je Tara_S v resnici Nina Pirnat?
[/quote]
Ko se spomnim nazaj na Janševe mandate,me začne mora tlačit zaradi neposlušljivosti raznoraznih tiskovnih konferenc.
Nino nazaj?
Želiš smrt narodu.
[/quote]
Zakaj? Kaj pa ni bilo v redu? Dober govornik, nasmešek ob pravem času, vedno vse jasno povedala, da je bilo, vsaj meni kot laiku, jasno zakaj se kaj in ob kakšnem času počne, številke. Faze še zdaj znam ponoviti. Tole danes mi je pa bilo, kot bi nekaj zavili v meglo, veliko govorjenja, ampak minuto potem ne znam povedat kaj so pravzaprav govorili.
ta tiskovka je idealna:
– polovica gledalcev je med prenosom nehala gledat
– polovica od polovice, ki je še gledala, se je začela ukvarjati z izračunom, ki se otroci učijo v 5 razredu osnovne šole
– 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} odstotkov preostalih pa smo dojeli, da so povedali vse in nič konkretnega
samo kot opombo: toliko različnih rezultatov kot jih je na sosednji temi je zelo zaskrbljujoče – dajte prosim otrokom izračunat