Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Pozitivna zgodba z informacijami o prebolevanju

Pozitivna zgodba z informacijami o prebolevanju

Oba ozdravela in že doma v UK. Poglejte si njune vloge, če vas zanima, vse informacije in izkušnje.
Včeraj sem pogledala enega malo daljšega – in kar mi je ostalo v spominu je to,da je omenil imunost…. Torej očitno tudi na japonskem to omenjajo kot naši zdravniki… in to je dobra novica. Poleg tega mi je ostalo v spominu to,da je rekel sam gospod voda in milo je boljše kot razkužilo in da roke umivat temeljito čim večkrat! Srečna zgodba, daje upanje in informacije vsem. pa obilo zdravja in spoštujmo drug drugega v tej pravici in želji do zdravja. Ostanimo doma!
https://www.youtube.com/channel/UCKydRcHz9jhu_t247j7JLUQ/videos

Na kitajskem je 50 ooo tisoč ozdravelih. Nista te dva edinA.

Na kitajskem je 50 ooo tisoč ozdravelih. Nista te dva edinA.
[/quote]
A sem kje napisala,da sta edina? Imaš kakšne težave,da tako haluciniraš.
Sta pa vsaj ena izmed redkih, ki sta posnela vse izkušnje, opise kaj se jima je dogajalo in delila nasvete, če je komu v pomoč. spadata v skupino starejših, gospod je kakor je omenil tudi sladkorni bolnik, pa je preživel. Tako,da tudi iz tega vidika je spodbudno. nikjer pa nisem napisala,da sta edina. Hvala bogu NISTA! IN TUDI TO JE SPODBUDNO.

Ker na računalniku nimam zvoka, me zanima, ali sta povedala, če sta uživala kakšna posebna dopolnila, živila, tablete,..

Tudi v Italiji v naslednjem tednu/10 dneh pričakujejo izboljšanje situacije, razmerje med zbolelimi in ozdravelimi se dviga v prid ozdravelih, število okuženih je začelo zlagoma upadati (procentualno gledano). Italija počasi začenja razmišljati o tem, kako se bo izvlekla iz ekonomske krize, ki jo je virus prinesel.

nisem pogledala vseh videov – kolikor sem slišala je imel gospod težjo obliko, torej tudi pljučnico. Omenil je da si je pomagal tudi s tehniko dihanja, ki jo omenja Gary Craig…
če googlam po moje omenja tole
https://www.youtube.com/watch?v=ft_nNk59AO4

vsekakor sta v bolnišnici po mojem imela zdravila, kaj točno pa ne vem.

Tako je vsaj povedal nek infektolog (pozabila ime) po italijanski tv, ki je spremljal tudi situacijo na Kitajskem. Situacija v Italiji se bliža prelomni točki – v pozitivno smer. Seveda so to zelo previdne ocene, a začenja se, počasi, razlog za več optimizma. Italija se bliža točki, kjer je bila Kitajska pred umirjanjem situacije.

Samo prenašam to, kar sem slišala po tv.

Tako je vsaj povedal nek infektolog (pozabila ime) po italijanski tv, ki je spremljal tudi situacijo na Kitajskem. Situacija v Italiji se bliža prelomni točki – v pozitivno smer. Seveda so to zelo previdne ocene, a začenja se, počasi, razlog za več optimizma. Italija se bliža točki, kjer je bila Kitajska pred umirjanjem situacije.

Samo prenašam to, kar sem slišala po tv.
[/quote]
verjamem, da je tako – in da je k temu pripomogla tudi predvsem karantena. res to ogromno pomeni povsod v zajezitvi tega virusa in zato je pomembno, da se tega držimo. jaz verjamem, da bomo mi iz najhujšega tudi že konec meseca, če bomo se le sedaj striktno držali vsega… in potem bo samo še počasi šlo na izboljšanje.

verjamem, da je tako – in da je k temu pripomogla tudi predvsem karantena. res to ogromno pomeni povsod v zajezitvi tega virusa in zato je pomembno, da se tega držimo. jaz verjamem, da bomo mi iz najhujšega tudi že konec meseca, če bomo se le sedaj striktno držali vsega… in potem bo samo še počasi šlo na izboljšanje.
[/quote]

Tudi jaz tako mislim – infektolog je dejal, da ostajanje doma vsekakor pomaga, ne strinja se osebno z uvajanjem tamponskih con in popolnimi zaprtji kar na splošno in vsepovsod, ker bi to dejansko tudi sistem, ki že tako poka po šivih, preobremenilo. Ostat doma, ne si podajat rok in se dotikat, umivat roke in to bo to. Italiji gre na bolje – za zdaj so sicer zelo rahli indici za to, vendar so, in pričakuje se, da se bodo v naslednjem tednu samo še okrepili. Verjamem, da je na poti izboljšanje, seveda pa moramo k temu prispevati vsi.

Enako tudi verjamem, da so že na poti zdravila.

http://theconversation.com/coronavirus-ten-reasons-why-you-ought-not-to-panic-132941

New Report

Close