Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Mlade družine, ki so poprej hodile na kosilo k staršem

Mlade družine, ki so poprej hodile na kosilo k staršem

Številne mlade družine so čez vikende prakticirale kosila pri starih starših, sami skorajda niso kuhali. Plus da so otroci bili veliko pri starih starših v varstu.

Kaj bo zdaj? Jim bodo starši kuhali in nastavili pred vrata, da si bodo prišli iskat /jim prinesli na njihov prag?
Bodo živeli od dostave hrane, vnaprej pripravljene hrane, ki se dobi po trgovinah?

Tv bi si lahko omislil kako oddajo za take v smislu “kako preživeti brez starih staršev”.

zdaj bodo ostali na kosilu in ostali naslednjih 14 dni. Po potrebi še več.

Kakšne probleme imaš pa ti?

Si ti ena od njih? Nisi? Potem se brigaj zase, ne za njih.

Mi bomo na terenski hrani…konzerve pa to…gavrilović mesni doručak…ni boljšga…pa še poceni je..pa ocvrta salama…mlečni gres in riž…

Se bodo razvajenke naučile kuhat. Imajo recepte na internetu. Starši tudi ne bodo večno živeli. Otroke znajo delat, kuhat pa ne. Sicer so pa to starši krivi, da smrklje niso naučili kuhat. Podpirajo lenobo svojih sončkov.

Ja, saj smo včeraj brali temo, da se starejšim fučka o koroni. Tako da bodo verjetno kar lepo naprej Slovenclji furali svojo priključitev na mamazizo.

Drugače pa, ali bodo od korone pocrkali, če ne pa od lakote. Saj od nečesa te ja menda mora pobrati. Bi bilo preveč idealno, če bi od lepega pocrkali … Saj Slovenstvo se ne rabi razmnoževati. Itak smo na pol že zmešani z drugimi narodi. Kar je v Sloveniji ostalo je pa samo sodrga: ta pametni so že zdavnaj imigrirali, ostal je samo še krš. Ki je pa kolateralna škoda.

Idealna prilika da se končno naučijo kuhat in preživljat kvalitetno čas skupaj.
Ampaak…

Mene tudi mama ni naucila kuhat!
Se vec, razvajala me je spredaj in zadaj, doma mi ni pustila niti praha s svoje mize pobrisat, kaj sele kaj drugega! Posteljino mi je preoblacila, zvecer likala stvari, da sem se oblekla za v disco, ma, ni da ni, edino vezalke sem si sama zavezovala, pa rit brisala!

Od 22. leta skrbim sama zase in svoje gospodinjstvo, od 26. leta celo za komplet druzino s tremi malcki! (no, zdaj so ze veliki)

Ce se hoces naucit, se vse naucis!

Jao, no, pa koliko misliš, da je res takih? In kaj imaš ti z njimi? Zase se brigaj, sem prepričana, da boš imela več kot dovolj dela!

Ampak.. mami ogromno pomeni, da pridemo na kosila. Pedena spredaj in zadaj in še zraven da za sjoraj cel teden. Tega si ne pusti vzeti. Tudi sedaj je vse vsr zivo nakuhala in nabavljala za nas. In si ni dala reci, da ne zelim, da kupuje, da ji mi prinesemo, ipd. Z rokavicami mi je prinesla 6 vrec dol z bloka do avta, ker je rekla da ima nekaj za nas, jaz pa sem ji rekla da se sedaj ne bomo obiskovali, od wc papirja do hrane 1001 stvar. Enostavno taksna je. Pa ne iscem jaz tega in rada kuham, samo ona to zeli in rabi. Vsekakor ji bom vracala na svoj nacin, samo to je ona in si ne da rec pri 70, ceravno nima veliko in raje sebi priskrtne. Tudi korona je ne spremeni. Sem pa ji rekla da se zdaj ne vidimo nekaj casa, slisimo se itak vsaj dnevno sedaj. Sem edinka. To je moja mama.

New Report

Close