Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Vsaj polovica ljudi jutri nazaj v sluzbe

Vsaj polovica ljudi jutri nazaj v sluzbe

Torej jutri gre vec kot polovica ljudi nazaj v sluzbe, vsaj gospodarstvo, tam verjetno kar tri cetrt.. Ampak bog nedaj ostali, ki smo doma, pomolit nos skozi vrata vasega doma,kaj sele express nakup v trgovini.
Ne razumem tega, sem absolutno za upostevanje pravil in izolacijo, se tudi obnasamo tako, AMPAK kaj nam to koristi?? Jaz z otroki doma, nikamor ne gremo, v trgovino skorajda da ne grem v skafandru.. Moz pa v sluzbi z par 100 zaposlenimi? V cem je fora potem?

ja, mene je tudi strah, drzimo se vseh pravil in res se trudimo, da bi bilo cim prej vse ok. Jutri pa moz gre v sluzbo,kjer bo v stiku z 600 zaposlenimi…..in potem,ko se vrne spet strah ali je bog ne daj prinesel virus domov…..in tako vsak dan, vodstvo podjetja in pisarniski delavci vsi delajo od doma

Ustvarjat paniko. V tem je fora. Če bi bilo v interesu dobro ljudi, bi vse ustavili, razen res najnujnejšega.

Vlado je lahko sram kaj dela.
Italijanski podatki smrti so izmišljeni.
Vlada se mora zbuditi, saj nimamo več niti vlaka… Vsa prometna javna komunikacija je prekinjena in veliki smo brez svojih avtomobilov.

Vlado je lahko sram kaj dela.
Italijanski podatki smrti so izmišljeni.
Vlada se mora zbuditi, saj nimamo več niti vlaka… Vsa prometna javna komunikacija je prekinjena in veliki smo brez svojih avtomobilov.
[/quote]

Če bi vedela, da se napiše utihni in ne vtihni, bi mogoče sedaj uživala nekje na vikendu v izolaciji, imela polno shrambo najboljše hrane, pa z luksuznim avtom v garaži.

A je tako težko zdržat 2 jebena tedna ?

Ti bom jaz razložil, kje je fora.

Keč je v tem, da se omeji prenos znotraj socialnih krogov ljudi. Na delovnih mestih se ravno ne ljubčkajo pa objemajo in so bolj sami zase. Ok izvzemimo tiste paciente ki se gredo v skladišče med stalažo fukart… (videl svašta).

V gorenju npr. so maske obvezne, ponekod je zmanjšan obseg dela…

Firma še vesno lahko laufa, sam ljudje se ne bodo grupirali.

Ja še dost se nas utegne okužit ampak bistveno počasneje kot bi se sicer.

Pač ne vem zakaj vam je to tok težko razumet. Sam tukaj rešujemo zdravstveni sistem, s tem pa sebe. V italiji zaradi preobremenitve sistema starejših od 80 let ne rešujejo več.

Ni ljudi, ni aparatov, ni postelj, ni prostora…

A si lahko to dopoveste da zdravstven sistem ne prenese ?

Bizgeci ki boste razumeli šele ko boste vi ali vaši bližnji potrebovali posteljo da vam bodo cev v sapnik porinili in z ventilatorjem pomagali predihavati.

Si vis pacem, para bellum.

Taki pametnjakoviči boste enkrat še prišli na svoj račun. Le upam da ne bodo posledic vaših debilizmov morali takrat trpeti tudi ostali.

Si vis pacem, para bellum.

Taki pametnjakoviči boste enkrat še prišli na svoj račun. Le upam da ne bodo posledic vaših debilizmov morali takrat trpeti tudi ostali.
[/quote]

In kaj točno je debilnega v mojem zapisu? Ti razložim na dolgo in široko? No prav. Kar hočem povedati je, da je cilj ustvariti paniko. S tem seveda držijo ljudi v šahu. Če bi bil interes ohraniti zdravje ljudi, bi zaprli vse, vsi bi bili lahko doma na varnem. Epidemijo bi zajezili, ljudje bi ostali mirni. Tako pa se ustvarja panika in epidemija se vzdržuje, ali celo krepi. To očitno nekomu prinaša korist. A bo zdej? Ok. Zdaj pa me zanima, kaj je v tem mojem mišljenju tako debilnega in kaj je tisto, zaradi česar bodo nastradali drugi?

Če bi vedela, da se napiše utihni in ne vtihni, bi mogoče sedaj uživala nekje na vikendu v izolaciji, imela polno shrambo najboljše hrane, pa z luksuznim avtom v garaži.
[/quote]

Iskreno povedano, kar si danes zmišljujejo s slovnico, lahko piše kakor je volja.

In kaj točno je debilnega v mojem zapisu? Ti razložim na dolgo in široko? No prav. Kar hočem povedati je, da je cilj ustvariti paniko. S tem seveda držijo ljudi v šahu. Če bi bil interes ohraniti zdravje ljudi, bi zaprli vse, vsi bi bili lahko doma na varnem. Epidemijo bi zajezili, ljudje bi ostali mirni. Tako pa se ustvarja panika in epidemija se vzdržuje, ali celo krepi. To očitno nekomu prinaša korist. A bo zdej? Ok. Zdaj pa me zanima, kaj je v tem mojem mišljenju tako debilnega in kaj je tisto, zaradi česar bodo nastradali drugi?
[/quote]
Ti bom jaz povedal kaj je v tvojem razmisljanju debilnega.

Tvoje razmisljanje je tisto, ki zadnja dva meseca dominira in je razlog, da ste danes tam kjer ste, z bolnimi zdravniki, absurdnim pomanjkanjem testov, v pomanjkanju tega ali onega, in dobrim delom populacije, ki se danes vse skupaj jemlje kot veliko zajebancijo in jim na kraj pameti ne pade, da bi se situaciji kakorkoli prilagodili dokler jih “drzava” v to ne prisili.

Za namecek ste zaradi ignorantskega ”nepanicarjenja” zamudili vlak, da se pravocasno zajezi sirjenje okuzb. Tragicne posledice pa se bodo pokazale sele v naslednjem mesecu, dveh, in to na vec podrocjih kot si “napanicarji” sploh lahko zamislite.

Marsikaj bi bilo drugace, ce bi ljudje na vseh nivojih ze pred 6 tedni “zapanicarli”, si zaceli polniti shrambe, ne le s hrano apak tudi vsem kar sedaj jokajo, da bi jim morala drzava servirati na krozniku. Ze takrat bi se lahko zaceli precej drugace obnasati, omejiti svoje gibanje na najnujnejse in pripravljati na to kar bo kmalu realnost vsakega med vami. Ze takrat bi lahko trgovske verige priskrbele maske in rokavice za trgovce. Ze takrat bi se lahko marsikaj naredilo tudi za boljso pripravljenost zdravstva.

Pa se ni! Se danes se vecini zdi najbolj pomembno gobec otresati s svojimi uspavankami. S tem ustvarjate javno klimo, ki se osvescenemu obnasanju se vedno smeji. Posredno ste ravno VI se kako soodgovorni za vse kar sele prihaja. Pa tako pametni se sami sebi zdite. Budale ste. Ignoramusi.

DANES se vedno

v Italiji proizvodnja isto dela. Delavci hodijo normalno delat, pa je huje, kot tu pri nas.

New Report

Close