Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Po trgovinah pa večinoma penzionisti

Po trgovinah pa večinoma penzionisti

Po trgovinah pa večinoma penzionisti (delam v trgovini, zato vem). Pa najbolj ranljiva skupina gre v trgovino … Jaz, če bi bila penzionistka, me ne vidijo, se zaprem. (Na sprehod bi šla sama.) A imate tudi vi občutek, da so sami penzionisti te dni v trgovinah? Pa kupujejo samo za sproti … par stvari. A je res treba?!

Vse kar spremljajo je TV kjer jih prepricujejo,da ni potrebe,da si ustvarijo zaloge ergo nakupujejo vsak dan po malem. Niso dovolj ucinkovito posvarjeni zal.

SPAR je včeraj uspešno doprinesel k širjenju virusa z upokojenskim popustom! V Srbiji, ki jo imamo Slovenci za tako nazadnjaško je kaznovan vsak nad 65 let, ki ga dobijo zunaj, pri nas pa vabimo upokojence da skupaj nakupujejo!
Nihče se ne zaveda kaj šele prihaja.
Pazite nase….

V Sloveniji je najmanj okuženih zelo starih. Največ od trideset do petinštirideset.

Če so bili samo upokojenci v trgovini nimaš kaj skrbeti.

Vceraj so imeli akcijo. Mogoce nikoli vec ne bodo kupovali tako poceni.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je stanje izpred 14 dni. Kolikor je dejansko okuženih starejših, se bo začelo kazati šele čez teden, dva, ko bo izbruhnila bolezen. Zato je tvoja izjava najmanj trapasta.

Ne vem, mogoce jim vecjega nakupa ne znese kupit, financno in fizicno, zdej ko ni javnega prevoza lahko da morajo hoditi pes do trgovine.

Kar se pa tice tega, da se organizira brezplacna pomoc najranlivejsim, da se gre namesto njih v trgovino in lekarno….koliko starejsih poznate, da recejo: a mi lahko pomagate? Ni jih veliko, ker sami sebi in drugim ne bodo priznali, da so ogrozeni in ne morejo iti v trgovino. Raje bodo sli sami in si dokazali, da oni ne morejo zboleti.

Zaradi korone je prav da ta mladi ponudijo pomoč. Stopite do soseda in povejte da lahko greste za njih v trgovino, odnesete smeti.. Moji so jo ponudili tudi sosedom , ker imajo izkušnje z menoj- tudi jaz nikoli nič ne prosim.

Ste vidli tisto staro babo v Ljubljan direkt ven iz stacune . Popusti se poznajo
Ok. Realno kolk penzjonistov poznate ki bi sprejeli ponujeno pomoc, da gres namesto njih v soping itd.

Jaz mogoce 2 . Zenski. Stari tam 84+
Ostali pa dokler ima ispit za avto on je sposoben it vsepovsod. Da se mu ponudis je uzaljen.

Pocasno dojemanje, veliko jih je “odlepilo” med njimi tudi moj tast.🤐
Njih ne prepricas. To je napihnjeno, politicna zarota itd itd

Moje mnenje je da bi bilo potrbno zacet v medijih malo bolj brutalno prikazovat posledice. Ljudi na raspiratorjih, bolj poudarjat umrle. Itd. Ker iskreno povedano dolocen folk je treba zastrasit da zacne resno jemat.

SPAR je včeraj uspešno doprinesel k širjenju virusa z upokojenskim popustom! V Srbiji, ki jo imamo Slovenci za tako nazadnjaško je kaznovan vsak nad 65 let, ki ga dobijo zunaj, pri nas pa vabimo upokojence da skupaj nakupujejo!
Nihče se ne zaveda kaj šele prihaja.
Pazite nase….
[/quote]

Res je, obup, vabili so upokojence na 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust.,16.3. Televizija pa sokriva za predvajanje takih oglasov.

Sem slisala/videla tri druzine kjer skupa ticijo (na sprehodu,na vrtu, v varstvu) stari starsi in kasljajoci vnuki. Kako malo jih imajo radi ti starsi. Ok, ce so stari ze zelo neosvesceni pac ne znajo vec razmisljati, slediti novicam..ne razumem tako nizke ljubezni starsev teh malckov prenasalckov do svojih starsev. Prezgodaj jim bodo vzeli stare starse. Najvec krivde nosi in bo ta srednja generacija,ker bi morala biti najbolj odgovorna, razgledana, razumna, pametna..

Pa nas se kdo medijem ocita, da so zganjali paniko, lol.

Imate omejitve gibanja, pa se ljudje se vedno obnasajo kot da je vse skupaj zajebancija. To vam pove vse o temu kaj so poceli mediji, ravno obratno od zganjanja panike. Na koncu bidi pa seveda vsi drugi krivi kot ti, ki sedaj tako, ignorantsko,

New Report

Close