Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Zakaj v lekarnah samo en izdelek na osebo ?

Zakaj v lekarnah samo en izdelek na osebo ?

Cemu samo po eno skatlico zdravila brez recepta , ce pa naj bi bilo vsega dovolj ??
Zato, da hodimo cim veckrat v lekarno ?
Zakaj prepovedano narodu kupiti maskein razkuzila ?

Cudna skrb za lasten narod ):

Enako bi morali omejit tudi v trgovinah na dva enaka izdelka na osebo.

Folk je čisto znorel.

preko spletne lekarne lahko kupis kar hoces in kolikor hoces, kare brez recepta

Zal tut prek spleta ne , tudi tam pise samo en izdelek.

Reci naj ti računa vsako posebej in preverjeno gre tudi čez 70kos istega izdelka naenkrat. v času omejitev so zdravila vredna x5 dnarja, sploh maske.

Zgleda da ste čudni. Pri nas v lekarni dajo kar prosiš in kolikor želiš.

Saj ni res. Je enako omejeno na en kos, tudi čisto navadna zdravila za lajšanje simptomov prehlada. Absurd. Pač kupiš v drugi spletni trgovini, pa ti naredijo dvojne, trojne stroške. Ne razumem tega. Od kdaj je pomanjkanje zdravil??? Kolikor vem, farmacija normalno dela,

Saj ni res. Je enako omejeno na en kos, tudi čisto navadna zdravila za lajšanje simptomov prehlada. Absurd. Pač kupiš v drugi spletni trgovini, pa ti naredijo dvojne, trojne stroške. Ne razumem tega. Od kdaj je pomanjkanje zdravil??? Kolikor vem, farmacija normalno dela,
[/quote]
Ne gre za pomanjkanje, ampak , da se prepreči vojnim dobičkarjem, da vse pokupijo in potem drago preprodajajo. Poglej kaj je s ceno mask na spletu.
Prav je tako!

Ne gre za pomanjkanje, ampak , da se prepreči vojnim dobičkarjem, da vse pokupijo in potem drago preprodajajo. Poglej kaj je s ceno mask na spletu.
Prav je tako!
[/quote]

Razumem za artikle, povezane s korona virusom, ampak jaz govorim o paracetomolu. Lekarne bi lahko pravi čas ustavile vsesplošno prodajo, če bi ugotavljale pomanjkanje, ne? Ne pa kar vnaprej, da zaj*ebavajo folk. Dokler so zdravila v lekarnah, ne bo noben preprodajalec nič prodal.

Razumem za artikle, povezane s korona virusom, ampak jaz govorim o paracetomolu. Lekarne bi lahko pravi čas ustavile vsesplošno prodajo, če bi ugotavljale pomanjkanje, ne? Ne pa kar vnaprej, da zaj*ebavajo folk. Dokler so zdravila v lekarnah, ne bo noben preprodajalec nič prodal.
[/quote]

Dej razlož zakva rabiš 5 skatel zdravil naenkrat? A delaš samomor?
Pismu ste pa res že fajn blesavi.

Kje je ta lekarna?

Dej razlož zakva rabiš 5 skatel zdravil naenkrat? A delaš samomor?
Pismu ste pa res že fajn blesavi.
[/quote]

Smo štirje, v paketu Cold 3 je 20 tablet, jemlje se po dve parkrat na dan. Si blesava ali se samo delaš? Samo jaz skurim paket v treh dneh, kar pomeni, da ne smemo zboleti vsi naenkrat. Seveda lahko kupim zadevo na več koncih, ampak kot pravim – to je zaj*bavanje folka v mozak. Dajte mi tri pakete, pa me ne bo nazaj. Dajte mi enega, pa bom tam vsakih par dni, zunaj med ljudmi, da si podajamo virus.

Smo štirje, v paketu Cold 3 je 20 tablet, jemlje se po dve parkrat na dan. Si blesava ali se samo delaš? Samo jaz skurim paket v treh dneh, kar pomeni, da ne smemo zboleti vsi naenkrat. Seveda lahko kupim zadevo na več koncih, ampak kot pravim – to je zaj*bavanje folka v mozak. Dajte mi tri pakete, pa me ne bo nazaj. Dajte mi enega, pa bom tam vsakih par dni, zunaj med ljudmi, da si podajamo virus.
[/quote]

Večkrat ko greš, veš šans imaš za okužbo. Na to nihče ne misli.

[/quote]
Meni tudi ni prav, da samo 1 zavitek na kupca. Nas je 6 v družini. Če hočem kupiti Lekadol z 20-imi tbl za vsakega, moram 6-krat v lekarno!
6-krat!!!!!
Družine tu potegnejo kratko!
Ampak, ker sem vedela, kaj se obeta, smo predzadnji teden februarja šli na HR, kjer so zdravila cenejša in si naredili zalogo.
No, tudi tam nismo vsega kupili v 1 lekarni. Bi mi bilo preveč nerodno! Sploh takrat, ko še ni bilo čutiti panike.

Je pa nerodno, ker tudi prek spleta ne moreš naročiti in za več ljudi moraš plačati toliko več – dostava ni zastonj.

Poleg tega uporabljamo v družini zdravila na recept, kar pomeni, da bomo v lekarni nekajkrat mesečno!
To mi res ni všeč.

[/quote]

Torej, če bi v ‘” normalnih razmerah” zboleli, nimate nic doma? Neodgovorno. Zdaj pa panicarite.

Torej, če bi v ‘” normalnih razmerah” zboleli, nimate nic doma? Neodgovorno. Zdaj pa panicarite.
[/quote]

Zakaj je že neodgovorno ne imeti zdravil doma, ko smo zdravi in lekarne normalno odprte? Si prizadeta? Tablete niso bonboni in imajo rok trajanja. A ti jih goltaš za dobro jutro za vsak slučaj? Imaš tisti paketek, če slučajno zboliš v nedeljo, ampak v sedanjem stanju karantene to pač ne zadošča, ne? Nekaterim je treba res vse narisat. Še tega se nam manjka, da si začnejo ljudje delat zalogo zdravil!

Zakaj je že neodgovorno ne imeti zdravil doma, ko smo zdravi in lekarne normalno odprte? Si prizadeta? Tablete niso bonboni in imajo rok trajanja. A ti jih goltaš za dobro jutro za vsak slučaj? Imaš tisti paketek, če slučajno zboliš v nedeljo, ampak v sedanjem stanju karantene to pač ne zadošča, ne? Nekaterim je treba res vse narisat. Še tega se nam manjka, da si začnejo ljudje delat zalogo zdravil!
[/quote]

Preberi se 1x svoj zadnji stavek in se ne zapletaj več. 😁
In ja, lekadol oz. nalgesin imam vedno na zalogi, pomagajo tudi domaci pripravki za lajšanje marsikatere tegobe, ampa vas je kar nekaj nesposobnih.

Omejili so točno zato, ker bi eni zdaj navalili in kupili 20 škatel lekadola. Iz preventive. Lekarne pa nimajo milijon škatel lekadola na zalogi in bi s tem spet nastala panika, ker bi ga kao zmanjkalo.

Enako kot jim v Ameriki kao zmanjkuje skret papirja, čeprav je resnični problem v tem, da ga imajo eni cele garaže doma.

Zelo pametno ja. Potem pač ne bo šel v trgovino en sam ampak cela družina. Mater ste eni padli na glavo!

Kje je ta lekarna?
[/quote]

POVSOD. ker ste ljudje zelo nesamozavestni nič ne dobite. pač škart roba ste. na daleč se zavoha škrat robo. joj daj mi en lekadol, no dva, ne nimamo, joj ok, potem mi dajte samo enega, kako ste prijazni. budale na kubik.

New Report

Close