Zaprti kozmetični saloni, sedaj se bo videlo, katere ženske so res lepe in katere imajo samo fasado
Mah, take bodo dale zaščitno masko zdaj gor, pa ne bodo nič “maske” dol padle 🙂 Tiste obrvi si pa že znajo verjetno popukat, kar bo divjega naraslo v teh parih mesecih.
Bolj bodo trpele tiste, ki rabijo hodit na špikanje s hialuronsko in botoksom.
Sicer pa – s kovči na dom so vedno te storitve že hodilte. Tudi na črno nekateri, smo brali tudi tukaj.
Vsa kozmetika izjemno onesnažuje naravo, ko se splakuje v odtoke, veliko je tudi odpadne embalaže….
Ženske in moški, bi morali biti oboji brez vse kozmetike, tako bi največ naredili zase in za svet.
[/quote]
Kaj vse bi mogli;)
Poglej slike onesnaženosti zraka nad Vuhanom in S Italijo pred in v času virusa.
Kaj vse bi mogli;)
Poglej slike onesnaženosti zraka nad Vuhanom in S Italijo pred in v času virusa.
[/quote]
Ne rabis v tujino, poglej kako je pri nas končno lepo modro nebo. Pred tem so bile tudi na najbolj jasne dneve meglice, ki so bile predvsem posledica letalskega prometa.
Res uživam v tem sinje modrem nebu, brez oblačka. 😍
Ne rabis v tujino, poglej kako je pri nas končno lepo modro nebo. Pred tem so bile tudi na najbolj jasne dneve meglice, ki so bile predvsem posledica letalskega prometa.
[/quote]
Pa res! Tudi jaz sem že opazila, da je nebo in ozračje tako kot nekoč, a bolj mimogrede in se nisem poglabljala. Na koncu se bo še pokazalo, da je ta virus z nekim višjim namenom.
[/quote]
Pa …nad Lj je kar dostikrat lepo modro nebo …tudi brez meglic in oblačkov.
Ko bodo avioni na tleh, bo še lepše:)
Pretiravanje s kozmetiko je velika škoda za okolje in telo. Koliko škodljivih snovi se vsrka skozi kožo, las, nohte ljudem sploh ni jasno. Pri tem jih ima veliko precej čisto uničene nohte, lase in kožo, kar morajo vseskozi prekrivati. Začaran krog.
Se pa naravna lepota opazi. In tista ne rabi kilo fasade. Mi je prav zanimivo opazovati na nekih širših srečanjih v službi, ko pride kup upedenanih žensk, ki v osnovi niso nič posebnega in svoj manjko kompenzirajo s stalnim šopingiranjem, obiskovanjem nohtark, potem pa se pojavita dve natur, tudi preprosto oblečeni, brez cenene bižuterije, pa se vse oči ustavijo na njih dveh. Preprosto sta lepi. Podobno vidiš tudi drugje.
No, pretiravanje z ličenjem ni omejeno na grde ali manj zanimive ženske, ampak se tudi lepotice znajo naflosati, da se zvečer luščijo kot omet s sto let stare hiše.
Naravna lepota, kot jo naučeno dojemamo, je pa dar in zdaj naravnim lepoticam pripisovat neke dodatne vrline samo na podlagi videza, tudi ni ravno dokaz neke tvoje zrelosti. Enako velja obratno: če je ženska neokusno in pretirano nališpana, še ne pomeni, da nima ničesar v glavi. Ima pač svoj stil.
Sem pa solidarnostno pripravljena na sodelovanje s kako kozmetičarko prek spleta, nekakšen tutorial one on one, pa ji jaz potem nakažem nekaj evrčkov. Prakticira katera to?
Mah ja…glede na to, koliko manikerk, pedikerk, lepotnih studiev imamo, je povprasevanje potem res enormno.
Od nekdaj sem bila na ti le z maskaro, sedaj pa tudi to veckrat med vikendom opuščam, tako da zame neke spremebe ni. Tiste, ki pa imajo dnevni ritual ‘pleskanja’, imajo pa zagotovo zaloge na dpsegu, ceprav … V tej situaciji zna marsikatera fasado stanjsato ali celo povsem opustiti ..🙂
Vauuu…kero toplo poletno vreme (evo ga, solarij v naravi) …
Pozdravček!
Ko sem videla tole temo, pa nikakor nisem mogla ostati ravnodušna. Vsaka ženska je lahko lepa, če le skrbi zase. Zaspomnite si to, skrb priporočam vsakemu! Boste videle, kako se vam bo življenje spremenilo, ko boste začele paziti na svoj izgled. Moški vas bodo resnično občudovali in počutile se boste kraljice!
Tiste, ki na svojo lepoto ne date nič, vam tudi to ne bo pomagalo, da so nam ostalim zaprli kozmetične salone. Me se bomo negovale doma in ostale lepe, napete in mlade.
Ve pa tako že razpadate celo življenje brez vsakršne nege in živite v senci nas!
Tako! To je resnica!!!
Tebi se pa pozna, da se nisi bil nikoli pri kozmetičarki :))
Ti mešaš make up artiste z delom kozmetičarke. Kozmetičarka dela nego obraza, pedikuro, masaže, nego rok, depilacijo itd…
Sminkerica ni nujno tudi kozmetičarka.
Nenalicena ženska lahko hodi redno v kozmetični salon- sploh vedel ne bos, ima pa lepo negovano kožo in telo, tako kot ni nujno da namazane sploh hodijo h kozmeticarki.
Meni se zdi, da je veliko bolj pomembna genetika in kaj daš v sebe in seveda, kak hud veter vsak dan ti tdi otrdi kozo do usnja, tako kot tistim v Himalaji.
Ker vidim, da potrebuješ občudovanje moških, naj dodam, da opažam, da so zakoni, kjer ona ni pretirano naličena, bolj trdni kot je povprečje. Verjetno zato, ker moški gleda še na kaj drugega kot dolžino trepalnic in odtenek šminke na ustnicah.