Karantena bližajoči se velikonočni prazniki
če jo v najboljšem primeru odnesemo s karanteno in ohromitvijo gospodarstva za 14 ali nekje max 21 dni…
pa je pomembno, da pustimo meje zaprte do konca in letalski promet štopiran vsaj do konca velikonočnih praznikov, ker če ne bomo ves drek spet dobili nazaj preko selitve narodov iz nem in švice in ostalih držav na jug. Nujno je to, ker če ne bo vse tole kar počnemo sedaj uničeno.
Karantena bo kar lepo ce velikonocne praznike, precej verjetno tudi cez prvomajske.
Naslednji konec tedna se bo vedelo, kako globoko smo.
[/quote]
jaz mislim – kar se karantene v državi tiče,da bo 14 dni, eventuelno, ker se marec izteče tam sredi tedna, bodo podaljšali še za ziher do 5.4. – in po mojem do takrat bi se moralo kar fino zajeziti vse to – vsaj notranje, gospodarstvo in vsa ta zaprtost vsega. Zunanje meje, pa komot ostanejo zaprte in cel zračni prostor do po prvem maju.
Meje naj ostanejo zaprte do oktobra. Da ne bo vsa ta golazen plazila mimo nas na Hrvaško. Pol Evrope se vali mimo nas. Tudi, če bo slučajno pri nas mimo, nam ga bodo prinesli nazaj. Pri nas pa brez karantene in bomo sami napolnili naše prelepe turistične kraje. Neprecenljivo! Sami domači!
Še prej pa zapreti mejo z hrčki, da niti miš ne pride skozi, ker tam nam bodo “begunčki” štrene mešali.
jaz mislim – kar se karantene v državi tiče,da bo 14 dni, eventuelno, ker se marec izteče tam sredi tedna, bodo podaljšali še za ziher do 5.4. – in po mojem do takrat bi se moralo kar fino zajeziti vse to – vsaj notranje, gospodarstvo in vsa ta zaprtost vsega. Zunanje meje, pa komot ostanejo zaprte in cel zračni prostor do po prvem maju.
[/quote]
Ljudje se med prazniki druzijo, zbirajo, obiskujejo, potujejo…
Bodo podaljsali sigurno do konca velikonocnih praznikov.
V Italiji naj bi bil baje vrh okuzbe sele sredi aprila.
Pri nas bo prvi val naslednji teden. Koliko valov mu bo sledilo in kasna bo mnozicnost obolevnosti, bomo se videli.
Ljudem se vedno ni jasno, da je treba bit doma, ocitno bomo docakali policijski nadzor, kakor ga imajo v Italiji.
Ljudje se med prazniki druzijo, zbirajo, obiskujejo, potujejo…
Bodo podaljsali sigurno do konca velikonocnih praznikov.
V Italiji naj bi bil baje vrh okuzbe sele sredi aprila.
Pri nas bo prvi val naslednji teden. Koliko valov mu bo sledilo in kasna bo mnozicnost obolevnosti, bomo se videli.
Ljudem se vedno ni jasno, da je treba bit doma, ocitno bomo docakali policijski nadzor, kakor ga imajo v Italiji.
[/quote]
Vrh v Italiji napovedujejo okoli 25.3.,tako da do prvomajskih bo tudi pri nas hujše že mimo. Velikonočni prazniki bodo pa verjetno še v izolaciji.
Res je. Tole je itak očitno narejeno s strani Kitajske. Kar poglejte, kako čudežno se je zmanjšala obolevnost na Kitajskem, takoj ko se je vse skupaj množično razširilo na Evropo in svet. Vse dokler tega niso dosegli so vzdrževali paniko doma s katero so strašili svet, sv. Gospodarstvo in ustvarjali inkubator za raznos naokoli po svetu. Ko je bil ta cilj dosežen, so se razmere na Kitajskem umirile.
Bi bilo pametno, ja, ampak bodi ziher, da bodo takrat odprli. Saj veš da moramo vedno vsem postreči, tudi če sebe zafrknemo. Ker kje bodo če ne bogi turisti do morja prišli? Po domače in grdo povedano, a resnično, v bistvu bomo nastavili rit, da nam ga porinejo na suho. Kaj je važno, če nas boli, važno, da druge zadovoljimo.
Saj te razumem, da ni kriv tvoj Bog.
Mislim pa, da je maščevalen, ker pošilja na vse drugače misleče bolezni. Če nisi z mano, si proti meni. Za časa Mojzesa, je rešil prvorojence v vseh hišah, kjer so prebivali kristjani. Kaj pa zdaj? Zakaj ne pomaga vsaj vam kristjanom? Ali je ratal star, pa je bolehen…ali pa je ocenil, da ste se mu kristjani izneverili. Niste to, kar on uči. Krščansko vero imate le na jeziku, ne pa v srcu in svojih dejanjih. Vsaj večina, ne pa vsi.
Saj te razumem, da ni kriv tvoj Bog.
Mislim pa, da je maščevalen, ker pošilja na vse drugače misleče bolezni. Če nisi z mano, si proti meni. Za časa Mojzesa, je rešil prvorojence v vseh hišah, kjer so prebivali kristjani. Kaj pa zdaj? Zakaj ne pomaga vsaj vam kristjanom? Ali je ratal star, pa je bolehen…ali pa je ocenil, da ste se mu kristjani izneverili. Niste to, kar on uči. Krščansko vero imate le na jeziku, ne pa v srcu in svojih dejanjih. Vsaj večina, ne pa vsi.
[/quote]
V času mojzesa kristjanov se ni bilo :))