Obiskujete starše?
Mama stanuje 20 km od nas. Kmalu bo 70,zaenkrat je zdrava, vitalna je bolj kot jaz. Ima pa slabše srce, občasno uporablja pumpico zaradi težav z dihanjem.
Vsak dan smo na liniji, obisujemo je zdaj vec ne in občutek imam, da pretiravam, saj pogosto vidim stare starše skupaj z vnuki.
A vi se zdaj obiskujete?
😞 Ne!
Sem sama doma z dvema otrokoma mlajšima od 5 let. Mož je šofer, odsoten od ponedeljka do petka. Nič k staršem, nič po trgovinah, nič na igrišča, 24/7 sami… Saj imamo sporočila in videoklice, a to ni to.
Ko gremo na sprehod, pa vidim, da se na dvoriščih družijo in popivajo cele skupine ljudi starši, sosedje, širše sorodstvo, kot da so počitnice…
Dajte se zresnit. Mož, ki vozi predvsem v Italijo, pravi, da je bila tam tudi takšna brezbrižnost in da smo na dobri poti, da bo tu enako.
OSTANI DOMA!!!
ne, ampak sem razmišljala, ko bom še ene 10 dni doma, nobenih stikov nimam z nikomer, tudi otroka ne greta nikamor, se pravi, da nisem kužna, (skupaj bo to vsaj 16 dni izolacije) če se nič ne pojavi, bom mogoče šla na obisk, magari se samo zunaj usedemo, popijemo kakšno kavico, tako bolj na daleč pa mogoče z maskami..Verjetno bom šla, mogoče pa celo z otrokama, ker itak smo brez stikov z drugimi osebami..
Je žalostno to, ampak vseeno se tolažim, da imam še ob starša, se pravi sta skupaj, imata hišo, ogromno dela okrog, vrt itd. In nima jima tako hudo, kot je marsikomu, ki je sam nekje v bloku.