Neupoštevanje pravil in držanja doma
Gledam ljudi v Fužinah. Sem iz Fužin. Cel dan doma. Skočim za 5 min ven da odpeljem psa opraviti svoje. Dan preživim na balkonu ob Križankah in kavici. Gledam skozi balkon. Ob Ljubljanici neverjetna guzva sprehajalcev, celih družin od starih mladih mamic z vozički. Igrišča polna družin z otroki. Otroci veselo skačejo se igrajo košarka, nogomet. Mamice in ociji veselo klepeta jo kot da se nič ne dogaja. Rolerji kolesa električni skiroji. Kako so lahko ljudje tako malomarni. Pred blokom klopca cca 10 ljudi veselo klepeta otoc na polno skačejo se igrajo na sončku. Nekje pa ljudje umirajo. Kako jih ni sram. Mimo bloka kot na promenadi. Mlado staro se sprehaja jebe se njim. Potencialnih prenasalcev cca 5000 najmanj na oko samo v Fužinah. Možno so celo bolani in se ne zavedajo tega. Priložil bi sliko samo žal sem starejša generacija pa ne znam. Resnično mi je hudo ko vse to gledam. Uvedel bi policijsko uro in kazni. Samo tako bi se mogoče kaj naučili. Evro spin nabito poln. Boli jih k u r a C
V moji okolici v Šiški je malo bolje kot prejšnje dni. Na igrišču je bilo le par otrok, na klopci pa so tri ženske še vedno tiščale riti skupaj na eni klopci. Ko so se dvignile, so šle vsaka v svojo smer, tako da niso bile iz iste družine.
Menda je bila pa še vedno precejšnja gneča na Koseškem bajerju.
V tem trenutku najbolj zavidam tistim, ki so v hiši na deželi. Do sedaj mi je bilo čisto ok v bloku. Je zelo težko bit v tem lepem vremenu cel dan v stanovanju. Kolikor vem zaenkrat še vedno priporočajo, da se gre na zrak. Grem za kako uro na sprehod in se izogibam ostalim, samo včeraj je bila pa res gužva in skoraj nemogoče se je bilo izogniti ljudem, čeprav sem se izogibala promenade. Fužine imajo namreč ogromno prebivalcev, večina doma, lokali zaprti. Večina je obzirnih, nekaj pa jih je še vedno po igriščih, klopcah, … Študiram, da bi se za vikend nekam zapeljala, samo nima pojma kam it, da bi bilo čim manj ljudi.