Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Dom starejših Metlika

Dom starejših Metlika

A kdo ve, kaj se sedaj tam dogaja? Vemo, da so enga spravil v grob, še 7 je v bolnici, kaj pa ostali? A res bolne selijo v nek star grad? Kdo ve, kaj po tihem dogaja?

A si bila kdaj v DSO Metlika?

Stari grad je pa v bistvu Komenda, stavba se drži skupaj z domom.

Predvidevam (ne vem pa tocno) da so ta del zaprli, ko so naredili dom na drugi lokaciji.

Za moje pojme ni v bistvu nič narobe, da so jih dali v ta del.

Moja stara mama je kar nekaj let bila v tem delu.

V tem domu je celo sranje. Obolevajo en za drugim, vse jim je ušlo izpod nadzora. Osebja nimajo, starčki bodo vsak čas prepuščeni sami sebi in umiranju. In država to mirno pusti, sploh se nihče ne zmeni za to. O tem se nič ne govori, saj to ni v Ljubljani.

Najbrž imajo za kader še zaposlene prek javnih del, da skrbijo za starostnike. Bodo tudi oni dobili dvojno plačilo? Samo vprašam.

Dejstvo je, da so domovi za starejše prepuščeni sebi. V enem izmed domov niso od države dobili niti enega para rokavic in niti ene maske, pa so imeli eno zaposleno okuženo. Ko se virus v domu pojavi, je podobno kot na križarki. Ljudje so notri zaprti, ne smejo nikamor in to je to. Čez tri tedne so okuženi vsi. Bravo naši.

Številka 2. Koliko je stanovalcev v tem domu?

A ni to dom,kjer je bil un dohtar smučar? Mu res ne zavidam,s kako krivdo bo zivel. Po moje 2 ni zadnja stevilka.
Sicer je pa od dir odvisno kako zrihta dom. V vecini so kar ok.

New Report

Close