Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Sms od Vlade RS

Sms od Vlade RS

Ali ste tudi vi prejeli sms od Vlade RS da je gibanje omejeno? Včeraj zvečer ob 22,33h ? Številke nimam v imeniku.
Pa da ne boste komentirali- ravno pijem kofe ne kaj drugega.

Vlada ma nas rada.

:)))
jas sem se počutila kot desna roka, gospoda Vlade RS 🙂

Po dolgem času mi piše ženska Vlada, sem jo povabil na kofe ampak me je takoj blokirala, pa saj ne moreš verjet, ko že misliš, da se ti je v vsem tem nasmehnilo malo sreče, pa ta udarec.

Po dolgem času mi piše ženska Vlada, sem jo povabil na kofe ampak me je takoj blokirala, pa saj ne moreš verjet, ko že misliš, da se ti je v vsem tem nasmehnilo malo sreče, pa ta udarec.
[/quote]

😆😆

Sem, malo presenečena sicer, da sem očitno na meni neznanem seznamu.

Tudi jaz sem najprej pomislila na to. Evidentno je, da te zelo hitro najdejo če hočejo… Sicer pa v takem primeru nimam nič proti, nenavadno je pa bilo res…

Če bi včeraj pogledali poročila na TV, bi vedeli, da smo vsi v Sloveniji (tudi tujci) od vseh mobilnih operatejev dobili ta sms. Upam, da bodo ljudje dojeli in razumeli, da se ne smejo več družit in bodo raje šli kam v narano…

Ta čas, ko se ljudje ne bodo družili, bo pa ljubljeni vodja poslal vojsko na ulice in nikoli več se ne bomo smeli družiti. Juhej!

Ta čas, ko se ljudje ne bodo družili, bo pa ljubljeni vodja poslal vojsko na ulice in nikoli več se ne bomo smeli družiti. Juhej!
[/quote]

Ja, dobili, cajt pa imajo za zastraševanje ljudi.

Tudi to ni res. Vojska ne bo šla na ulice, temveč bi nadomestila policijo na meji; verjetno ima policija trenutno veliko več pametnega dela v mestih kot na meji; vojska pa prav hudega dela trenutno nima…

[/quote]

Ha ha, super si!

Jasno – saj to, da pa imajo lahko pod nazdorom preko telefona vsakega državljana, ti pa je verjetno tudi že jasno. ali še ne ? Smo v času sodobne “mehanizacije”; tako da tako obveščanje hitro in takoj zaleže in prav je tako – če nekateri ne spoštujejo pravil, se naj pa malo zamislijo, da jih lahkko preko telefona tudi sledijo, če ne bodo “pridni”…….. Ne skrbi torej, smo vsi pod nadzorom v takih situacijah. 🙂

Tudi jaz sem najprej pomislila na to. Evidentno je, da te zelo hitro najdejo če hočejo… Sicer pa v takem primeru nimam nič proti, nenavadno je pa bilo res…
[/quote]
Saj so včeraj jasno povedali,da bomo vsi to dobili. Tako da ne vem od kod vam tako presenečenje.

New Report

Close