Zakaj mislite, tisti ki mislite
ja, meni je razumljivo, da se ne bomo vsi okužili.. ampak večina se obnaša kot da se bodo…
Dober imunski sistem temelji na zdravem črevesju/prebavilih… tako lahko vsak pri sebi malo pošeraufa koliko ga ima… če že pogledaš več kot 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}populacije ima v želodcu bakterijo Helicobacter Pylori, ki povzroča določene težave, prenaša se pa z umazanimi rokami….
virusi so okrog nas in vsako leto kakšnega staknemo … večina je neškodlivih oz jih prebolimo mimogrede, tale je pa nov in ga še nihče ni imel, pa še zelo je kužen in zato je splošna okužba zelo verjetna … tako nekako.
ps, mene ne meče ven, imaš poklikano “zapomni si me”, al nekaj takega?
Pri vseh “novih” virusih so bile enake napovedi, AIDS, SARS, prašičja gripa in kaj vem, kateri še vse. Nič posebnega ni bilo.
Pa tudi hiv je bil nekoč nov itd…. pa se v današnjih časih obnašajo neodgovorno v spolnosti…
Ne, nikoli nimam to poklikano. No saj se mi je zdelo, da je nekaj drugega….
[/quote]
hiv se prenaša drugače kot tale … pa hiv ni več neka grožnja, ker so aids že “spravili” med kronične bolezni in ljudje niso več tako zelo pozorni … žal.
vas prične boleti glava pa ne veste zakaj?Ne rabiš ničesar le tleskneš s prsti in se poglobiš in rešiš.
Mogoče vas v teh časih spreletava mraz po telesu, seveda tudi to se da kontrolirano rešiti brez nikogaršnjih vplivov.
marsikaj nimamo vpliva ampak v veliki meri so tehnike, ki jih sami spoznamo ampak svet še ni pripravljen sprejeti samouke veščin samozdravljenja.
hiv se prenaša drugače kot tale … pa hiv ni več neka grožnja, ker so aids že “spravili” med kronične bolezni in ljudje niso več tako zelo pozorni … žal.
[/quote]
Da, ampak okuženih je vedno več ravno zaradi neodgovornega ravnanja luftarjev v spolnosti. medtem ko bi zdravo razmišljanje to zminimaliziralo… tale virus pa je medijsko prenapihnjen.. in ravno to žal seje tako paniko….
Da, ampak okuženih je vedno več ravno zaradi neodgovornega ravnanja luftarjev v spolnosti. medtem ko bi zdravo razmišljanje to zminimaliziralo… tale virus pa je medijsko prenapihnjen.. in ravno to žal seje tako paniko….
[/quote]
sej veš …. če sam ne boš zase poskrbel, nihče drug ne bo … na življenja drugih pa žal nimamo vpliva. o trenutni paniki pa raje ne bi 🙂
sej veš …. če sam ne boš zase poskrbel, nihče drug ne bo … na življenja drugih pa žal nimamo vpliva. o trenutni paniki pa raje ne bi 🙂
[/quote]
Seveda večinoma je tako, da če zase ne poskrbiš, drug ne bo, ne rabiš pa s tem škodovat drugim-to je ta meja, ki je marsikdo nima.. in ravno v takih situacijah se vidi kaj in kako.. ko folk nakupuje zalogo za 5 gospodinjstev in s tem prikrajša 4 gospodinjstva za njihovo zalogo…
Seveda večinoma je tako, da če zase ne poskrbiš, drug ne bo, ne rabiš pa s tem škodovat drugim-to je ta meja, ki je marsikdo nima.. in ravno v takih situacijah se vidi kaj in kako.. ko folk nakupuje zalogo za 5 gospodinjstev in s tem prikrajša 4 gospodinjstva za njihovo zalogo…
[/quote]
se bodo trgovine znebile starih zalog….
drugače pa se rada igraš rusko ruleto….sam vprašam…
Zartrose 🙂 ti si me danes že nasmejala( a si slišala tisto, da se je v tej njihovi dimenziji nespodobno tudi smejati hihihi)…
Sicer pa sam to te vprašam u kirem kriznem štabu delaš, da si na razpolago cel dan 🙂
[/quote]
Smeh je pol zdravja! ;))))
Gospodarstvo je večinoma zaprto, tako tudi pri nas.
Sicer me nekaj/nekdo ven meče (od vprašanja v tej temi sicer ne več).. a tebe tudi ven meče iz profila?