Najdi forum

Splash Forum Koronavirus zaščitna maska

zaščitna maska

A kdo ve kakšna je razlika med razkužilom za roke in površine? Se lahko maska pospreja s katerim od teh razkužil, da zdrži dlje časa?

Meni je pomagala pri vdihavanju hantavirusa.

Kako se masko pravilno namesti, da je modra barva obrnejena navzven ali proti svojemu obrazu?

Ali kdo ve? Vcasih vidim, da jih nosijo, da vidim modro stran, vcasih belo. V cem je razlika oziroma, kako je pravilno?

Razkuzilo za povrsine (odvisno, katero) lahko ob daljsem ali rednem stiku poskoduje kozo. Torej, za brisanje pulta z razkuzilnim robckom ne rabis rokavic, si pa takoj po uporabi umijes roke.

Maske ne spricaj z nicemer. Karkoli naspricas gor, to vdihavas in vdihavanje razkuzil res ni primerno. Razen tega maska deluje samo, kadar in dokler je suha. Maske med nosenjem tudi ne smes prestavljat npr pod brado, pa potem nazaj gor oz se ne dotikat sprednjega dela in ce se ga pomotoma dotaknes, takoj temeljito umit ali razkuzit roke.

Nekje sem prebrala, ce imas masko, da zascitis sebe, se obrne barvasta stran ven. Mogoce bo kdo vedel, ali to drzi.

Barvna stran maske je zunaj, piše tudi na škatli mask.

Hvala vama, uporabljala sem ravno obratno. Iz navodil ocitno nisem rabrala. Ne uporabljam mask, da bi zascitila sebe, ampak druge (ko sem prehlajena), sklepam, da tudi za to velja, da je modra barva navzven.

Vedno velja. Notranja stran vpija vlago, zunanja pa nudi zaščito. Maske se pa pogosto menja in previdno pri snemanju z obraza.

Vedno velja. Notranja stran vpija vlago, zunanja pa nudi zaščito. Maske se pa pogosto menja in previdno pri snemanju z obraza.
[/quote]
Še navodila:
https://youtu.be/f3zDz88SE-I

New Report

Close