Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Diskontni trgovci in Korona

Diskontni trgovci in Korona

Jim bodo ubobožani Slovenci še zanimivi, ali se bodo potihem pobrali od koder so prišli?

Zuruck zum dojčland? DDDDD

Hoferju sem poslala vprašanje, če kaj razmišljajo o variantah, ki smo jih pretresali tu na forumu. So mi sporočili, da bodo zadevo predali oddelku,ki bo preveril, če bi to šlo.
Mogoče če bi še kdo malo zatežil, bi se prej kaj pomujal…

dejmo forumovci, vsak en mejl na hofer, mogoče bo kaj. Lidl si je že opral roke, zato od njih ni nič pričakovati. no, Tud jaz ne grem več v Lidl. So se že fino izkazal s takim omalovažujočim odgovorom.

O super. Ampak a smo prišli do kakega konsenza? Za kateri predlog konkretno bi se zavzemali? Jih je bilo več, če se prav spomnim.

glede česa??

A lahko objaviš katere variante si jim poslala?

NIč ne bo z online šopingom pri nemškarjih- Hoferjevci so se že”skeširali” za pleksi bariere pri blagajnah, zaposleni imajo pa rokavice, maske, razkužila ; pred vhodom ti razkužijo roke in toliko ljudi gre lahko noter, kot je vozičkov zunaj – pred vhodom nekdo skrbi, da ti špricne razkužilo in obriše ročaj vozička. That’s pretty much : it…….

NIč ne bo z online šopingom pri nemškarjih- Hoferjevci so se že”skeširali” za pleksi bariere pri blagajnah, zaposleni imajo pa rokavice, maske, razkužila ; pred vhodom ti razkužijo roke in toliko ljudi gre lahko noter, kot je vozičkov zunaj – pred vhodom nekdo skrbi, da ti špricne razkužilo in obriše ročaj vozička. That’s pretty much : it…….
[/quote]

Ma neee, saj nismo hoteli online trgovino. So bili drugi predlogi. Zdaj ti ne morem iskat tisto temo, grem spat.

Sem predlagala, da omogocijo online izbiro in placilo, kupec pa bi izdelke prisel iskat v poslovalnico ki bi jo izbral, k locenemu (zadnjemu) vhodu.
Mislim da to ne bi smel biti prevelik izziv, bi pa seveda bil potreben kaksen zaposleni vec na lokaciji ne samo dva za celo stacuno. Pa bi pomoje laufalo.

To je v bistvu drive in, kdo bo potem to urejal in razporejal po celi SLO, to ne bodo hoteli zdaj naredit. Meni se zdi bolj izvedljiv predlog da direkt v svoji najbližji poslovalnici naročiš prek emaila, artikle kopipejstaš iz seznama ki ga Hofer objavi na svoji obstoječi spletni strani.

Še bolj kot za Hofer bi to prišlo v poštev za male lokalne trgovinice ki jih ima v glavnem mercator.

Vprašanje.. denar svet vrti

New Report

Close