A pol ta teorija res drži? Korona za prikritje hantavirusa
Nekaj časa nazaj se je pojavil nek zapis, ki je trdil, da lažejo vse v zvezi s virusi na Kitajskem in prikrivajo in ne vedo koliko časa bodo še lahko. In da vsi lažejo, vse države in da vse države vedo.
Končno se mi je zjasnilo, zakaj pri 39-letnici, ki je nenadno preminula v kuhinji (čeprav se ji je stanje že izboljšalo), korona ni bila ne potrjena, ne ovržena. Ker mogoče to res ni bila. Samo kje je to staknila in kako? Kakšna je resnica, zakaj ne povedo, kaj ji je bilo?
To je spet samo teorija, ki pojasni tiste padce na Kitajskem,… Me prav zanima kdaj bo svet izvedel resnico. Ali pa so to objavili, da ne bi paničarili. Najbrž še nekaj časa ne bodo vedeli.
Blodiš, babše, blodiš!
Emm, kdo ti je na razgovoru požegnal službo? Kako si jo s tako blodnjavo pametjo dobila? Praviš, da zaradi svoje sposobnosti? In v čem je blodnjava polpismena histeričarka lahko sposobna?
Na podlagi česa ste ti in tebi podobni prifuknjenci dobili službe, mi je totalna uganka. Kdo vas je zaposlil, dajte vi to men povedat, no! Kdo??!
[/quote]
“Če ste bili v stiku z glodavci in imate simptome, kot so vročina, močne bolečine v mišicah, težave z dihanjem, pokličite svojega zdravnika, svetujejo. “
A so ti tile simptomi slučajno kej znani, vročina, močne bolečine v mišicah, težave z dihanjem? A ne, kako zanimivo naključje? Taka neverjetna, slučajna naključje, slučajno istočasno….
Ti si jo zagovotovo dobil, ker v tej državi službo lahko dobi samo nepismeni idddioooottt, npr NIJZ….
Mal sem se pozanimala o tem hantavirusu. Hantavirusi so družina virusov, ki jih prenašajo večinoma glodavci, kot so podgane in miši.
Za hantaviruse v Ameriki je značilno, da povzročajo HPS (hantavirusni pljučni sindrom).
Za hantaviruse v EU in Aziji, značilno, da povzročajo hemoraglično mrzlico (HFRS).
HPS je pa neverjetno podoben coroni, zato se sila lahko zamenja ta dva virusa. Zdravljenje je enako kot pri coroni, zdravila ni.
Na koncu bomo pa izvedeli, da se je vse to začelo, ker morajo Kitajci jesti podgane in druge glodavce….
Netopirji prenašajo vsaj 60 virusov, podgane so pa takoj na drugem mestu!
In ja, letošnje leto je leto podgane! In leto se je vsekakor začelo podganje. Mogoče, mogoče, pa se je res začelo podganje leto zaradi podgan, ker Kitajci so mogoče pa za podganje leto malo več podgan polovili.. pardon… pojedli… jedo tudi žive mladiče. Se še čudite?
Mal sem se pozanimala o tem hantavirusu. Hantavirusi so družina virusov, ki jih prenašajo večinoma glodavci, kot so podgane in miši.
Za hantaviruse v Ameriki je značilno, da povzročajo HPS (hantavirusni pljučni sindrom).
Za hantaviruse v EU in Aziji, značilno, da povzročajo hemoraglično mrzlico (HFRS).
HPS je pa neverjetno podoben coroni, zato se sila lahko zamenja ta dva virusa. Zdravljenje je enako kot pri coroni, zdravila ni.
Na koncu bomo pa izvedeli, da se je vse to začelo, ker morajo Kitajci jesti podgane in druge glodavce….
Netopirji prenašajo vsaj 60 virusov, podgane so pa takoj na drugem mestu!
In ja, letošnje leto je leto podgane! In leto se je vsekakor začelo podganje. Mogoče, mogoče, pa se je res začelo podganje leto zaradi podgan, ker Kitajci so mogoče pa za podganje leto malo več podgan polovili.. pardon… pojedli… jedo tudi žive mladiče. Se še čudite?
[/quote]
ne pa niso podgane krive za novi virus. mala luštna živalca, ki jo kitajci jedo, da bolje seksajo, no verjamejo v to. in še zaščitena vrsta. in ta virus zelo lepo živi s to živalco v simbiozi ampak kaj, ko hočejo ljudje seksati po čarovniško. potem dobijo čarovniški napitek.
Kaj pa tale, da:
1. gre za mešanico enega od zelo nalezljivih korona virusov zato, da se kar se le da hitro širi.
2. Mešanico virusov, ki naredijo čim več škode kot je pljučni sindrom Hantavirus (HPS)
in hemoragična vročica Ebola.
3. HIV, da za stalno ostane v človeški celici in čaka svojih pet minut, ko ponovno udari.
Teorija za(t)rote? Morda ali pa tudi ne.