Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Nova analiza: koliko je res obolelih v Sloveniji

Nova analiza: koliko je res obolelih v Sloveniji

A ste tole videli: https://covid-19-stats.si/

Zbirajo podatke iz gospodinjstev, da bomo imeli pravo sliko za Slovenijo.
Pohvala fantom za hitro resitev.
Sem spremljala od ideje do realizacije.

Zdaj zbranih 6{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Gremo Slovenija, oddajte za vase gospodinjstvo!

Kaj pa jaz vem a sem al nisem. Sem imela ful čudne simptome, ampak že minulo jesen, tam od sredine oktobra dalje.

To vpises za ta trenutek.
Ce si zdaj zdrava.
Oddas lahko pa tudi za druzinske clane

Mi smo tudi vsi cela družina imeli te simpome januarja in februarja letos, tako kot cela šola in vrtec. Pa še ni bilo teh testiranj. Kdo nas ima za norca?

Mi smo tudi vsi cela družina imeli te simpome januarja in februarja letos, tako kot cela šola in vrtec. Pa še ni bilo teh testiranj. Kdo nas ima za norca?
[/quote]

V GB bodo zaceli prodajat teste za domaco uporabo,ki bodo zaznala protitelesa torej boste,ko bodo pri nas lahko samoplacnisko preverili, ce ste to res ze preboleli?

V GB bodo zaceli prodajat teste za domaco uporabo,ki bodo zaznala protitelesa torej boste,ko bodo pri nas lahko samoplacnisko preverili, ce ste to res ze preboleli?
[/quote]casa pravzaprav ostanejo ta protitelesa v organizmu?meni se tudi zdi,da sem to že imela

To je dobro vprašanje. Kako vedeti ali smo že preboleli? Taki bi se lahko vrnili na delovna mesta in bili bi v pomoč tistim, ki šele prebolevajo virus.

[/quote]

Ko dobim denar, vplačan v zdravstveno blagajno in nekoriščen, nazaj.

Hvala za link.Sem oddala in se mi zdi super zadeva.

[/quote]

januarja, februarja je bil sev gripe. oboleli so bili predvsem otroci. Tudi zaradi neustrezne higiene v vrtcih in šolah se je ta sev gripe razpasel. Da smo v Evropi zdaj najbolj oboleli za gripo…… tisočkrat napisano. ,

New Report

Close