Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Tragedijo v Bergamu je baje povzročila tekma Atalanta -Valencia

Tragedijo v Bergamu je baje povzročila tekma Atalanta -Valencia

Na tej tekmi 19.2. se je med sabo objemala tretjina prebivalcev Bergama, potem pa so virus raznesli še po lokalih.

Ti si pa zgodnja.

Ja, nekaj taksnega sem tudi sam pred dnevi pisal. Zanimivoje analizirati vsa ta nakljucja kako se kasneje (za nazaj)sestavljajo v nek mozaik. Vem, ja… po bitki je lahko biti general. A da se tudi kaj nauciti iz vsega skupaj.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Slovenci smo hladni kot špricer. Se ne objemamo in poljubljamo. Edino rokujemo se radi in po nosu vrtamo. Samo nos je pa spet naraven antibiotik.

Ja, nekaj taksnega sem tudi sam pred dnevi pisal. Zanimivoje analizirati vsa ta nakljucja kako se kasneje (za nazaj)sestavljajo v nek mozaik. Vem, ja… po bitki je lahko biti general. A da se tudi kaj nauciti iz vsega skupaj.
[/quote]
Teoretični bi se dalo. V praksi nas pa zgodovina lepo uči kako iz nje ne naučimo nič. Človeška narava pač!

Ja, in navijači Valencie so odnesli virus v Španijo in ga tam razširili.

Sicer pa tudi Kitajci niso neki objemalci in poljubovalci. Odkod potem toliko okuženih pri njih – saj prave številke niti ne poznamo. Pa še maske nosijo skoraj vsi rumenokožci in to ne samo zdaj, že dolgo časa.

tam, ko hitijo iz služb so kot konzerve rib skupaj, kitajci in na tržnicah, joj prejoj, pojdi enkrat v večja mesta na Kitajskem, boš kot konzerva rib. Se boš stiskala tako kot nikoli v življenju, ko boš hodila od trgovinice do trgovinice.

https://www.youtube.com/watch?v=cmoqeVpSFmw

[/quote]

v italiji takrat sploh vedeli niso, da virus že par tednov veselo kroži med njimi, v tem je poanta.

drugače pa je to iz zgodovine poznano
ob izbruhu španske gripe v Philadelphii niso odpovedali parade za zbiranje denarja, drugod pa so jo. posledice za philadelphio so bile hude

https://edition.cnn.com/2020/03/15/us/philadelphia-1918-spanish-flu-trnd/index.html

v italiji takrat sploh vedeli niso, da virus že par tednov veselo kroži med njimi, v tem je poanta.

drugače pa je to iz zgodovine poznano
ob izbruhu španske gripe v Philadelphii niso odpovedali parade za zbiranje denarja, drugod pa so jo. posledice za philadelphio so bile hude

https://edition.cnn.com/2020/03/15/us/philadelphia-1918-spanish-flu-trnd/index.html
[/quote]

V Italiji so te tedne ljudi domov pošiljali z diagnozo gripa ali pač imaš virus, boš že bolje. Čeprav so vedeli za Kitajsko. Na srečo je kao prvi možakar, preživel virus. Je že doma. Čeprav je revež moral trikrat do zdravnika, ta tretjič že po štirih, da so ga testirali za virus. Prej, gripa. No vmes so iskali Kitajce, ki so se družili s tem možakarjem, jih dobili, noben ni bil okužen in tako Italija do danes nima pacienta o.

Jedo pa iz iste sklede, kolikor mi je znano….

Samo da ne bo zdaj še Iličić kriv za raznos virusa, ket je gole zabijal.

Jedo pa iz iste sklede, kolikor mi je znano….
[/quote]

pa za 4imi stenami so tudi intimni – samo v javnosti ne smejo bit…. Enako kot arapini.

New Report

Close