Najdi forum

Splash Forum Koronavirus mercator, spar, tuš, hofer,lidl

mercator, spar, tuš, hofer,lidl

Kako je z varnostnimi ukrepi po teh trgovinah? Razkužila, rokavice, maske ( prodajalci, blagajniki), varnostna razdalja??
Imam izkušnje iz enega manjšega Mercatorja . Na blagajni so imeli rokavice , mask ne, varnostno razdaljo smo si morali sami izborit. Bila sem v enem srednje velikem Šparu….precej boljše. Za ostale ne vem.
Kakšne izkušnje imate?

Mercator, manjši, v mestu in malo večji v naselju imajo maske, rokavice, razdaljo in zelo malo judi v trgovini, razkužila pa prejšnji teden še niso imeli. Spar – manjši – imajo vse, varnostnik razkužuje vozičke, ne vem pa, kako je s košarami. Oboji imajo na blagajni tudi pregrado, čeprav maske v Sparu so home made, koliko te ščitijo, ne vem. Moj mesar v mestu ima vse, samo ljudi ne:), drugam pa ne hodim.

Kako pa Tuš? Imam ga blizu in bi šla. Kakšne so izkušnje?

Bila sem pred enim dobrim tednom. Takrat še ni bilo kakšne močne preventive. Rokavice sem si vzela pri zelanjavi, jih enkrat vmes zamenjala. Na blagajni je ena blagajničarka imela rokavice. Saj pravim, to je dober teden nazaj. Kako je sedaj, ne vem.

Še pred to korono sem večkrat hodila v ta velik M v Šiški. Sedaj nisem bila že dva tedna. Zadnjič, ko sem bila , so imeli na blagajnah razkužila (za blagajničarje). Eno je bilo na vhodu v samopostrežno. Ga je ravno zmanjkalo. Kako je sedaj, nimam pojma,.

New Report

Close