Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Stiki z ocetom

Stiki z ocetom

Kako to furate loceni? Oce otroka hodi se delat. Mi smo skoz doma. Za vikend naj bi sel otrok njemu…

ne hodita.
so rekli, da stiki le s tistimi iz istega gospodinjstva.
se slišijo po skypu
nadomestili bomo poleti

Na to gledam drugače, ne vidim razloga da otrok ne bi šel k drugemu staršu, še posebej če je tudi prej potekalo vse normalno.
Če bi npr. taisti oče živel doma skupaj in hodil v službo, bi tudi prihajal domov. Ne vidim zato razloga za nestik, razen, če ima otro kakšna obolenja.
Tudi psihično zdravje je za otroka pomembno in otrok ima načeloma rad oba starša.
To je moj pogled.

problem je, saj se mešajo osebe, ki niso v karanteni v istem gospodinjstvu, še poesebj velik problem nastane, če je kateri od otrok bolj rizičen za hujši potem korone, ali če kdo ima v ožji družini tudi stare starše. nikoli ne več, kdo je lahko samo prenašalec. jaz podpiram, da se je v karanteni brez osebnih stikov in se kasneje nadoknadi čez poletje.
npr pri nas je tako, da za očeta ne morem biti sigurna s kom se druži, živi kao sam, vendar …
otrok pa je rizičen, tako da osebni stiki odpadejo, ker ne želim otroka imeti v bolnici na respiratorju.

New Report

Close