Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Spar Citypark

Spar Citypark

Danes sem sel po skoraj 14 dneh spet v trgovino. Pac, zmanjkalo je vsega. In grem v Citypark. Dopoldne.

Zunaj varnostniki, urejen dostop, vozicke brisejo z razkuzilom. Rocaje vsaj. Na videz vse ok. Potem pa vstopis in se zacne.

Predvsem starejsi nimajo obcutka, kaj je varnostna razdalja. Izbiras zelenjavo, za vrat ti pa ze sopiha en ata. Gres stehtat, tesno za tabo caka naslednji. Ce se drugje ljudje se dokaj zadrzujejo na distanci, pri zelenjavi vse odpove!

Najvecji kiks so pa mulci, ki nabirajo robo za Sparovo dostavo na dom. Brez mask, najmanj trije so kasljali, en kar konkretno. Noben ni kasljal vsaj v ramo, ali kaj podobnega, direktno pred sebe.

Ker sem se kotalil z dvema polnima vozickoma proti avtu, sem cisto pozabil, da bi lahko malce zaropotal na informacijah, Po pravic povedan, sploh ne vem, ce delajo, ker je vse zatrakano in nisem gledal. Vem, da je zdele malce pozno jamrat, ampak mrbit pa vsaj za opozorilo ostalim, ki imate it namen tja nakupovat in lahko opozorite na napake.

Kaj hudiča si naložil v sdva polna vozička????

Kaj hudiča si naložil v sdva polna vozička????
[/quote]
In zakaj ne? Sem bila danes v eni drugi trgovini, ven pa peljala s kupom poln voziček, samo osnovne hrane. Ne boš verjel (a), nakupila sem še za sosede, ki ne morejo oz jim ni priporočljivo, da hodijo v trgovino. V redu?

https://www.spar.si/vprasajte-nas

New Report

Close