Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Virus vam je razkril, kako ste zasužnjeni, pametni telefoni so zato, da vam država sledi

Virus vam je razkril, kako ste zasužnjeni, pametni telefoni so zato, da vam država sledi

Vsak trenutek vsakega dne natančno vedo kje ste kaj počnete in kdaj imate tardečo, da vam pošljejo tiste dni reklamo za always vložke v nabiralnik Tega pa še niste vedeli kaj , mi tapametni zato nimamo pametnih telefonov in se obnašamo tako, da smo neizsledljivi

Obveščevalne in vohunske službe že vrsto let uspešno funkcionirajo, uspešno prisluškujejo in snemajo vsak človekov korak. To so zelo dobro obvladale že pred izumom mobilnega telefona. Kar preberi si kaj, ne vem, Stasi v Nemčiji naprimer. Tako da brez skrbi, tudi tebe imajo do zadnje dlake preiskanega, če jim je to v interesu. In če mi sledijo, naj mi. Prav me briga….

Mi je pa res čisto vseeno, če mi kdo sledi na vsakem koraku.
Ne počnem nič pritizakonitega, nič ilegalnega, serjemo in sexamo pa itak vsi.

Pa povej mi dragi moj opičnjak kdo pri svetem bogcu bi tebi sploh hotel slediti? Tudi, če čisto slučajno naletijo nate (niso samo pametni telefoni sledilne naprave, če še tega ne veš), te takoj izpustijo kot piškav zažgan kostanj.
Veš ne sledijo vsakemu bebčku, toliko pameti pa že imajo.

New Report

Close