Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 0,5 dohodnine namenite med.over.netu

0,5 dohodnine namenite med.over.netu

Saj lahko, a ne?

Za tiste, ki ne veste natančno, zakaj gre. Ne gre za kakšno posebno DONACIJO, gre za to, da lahko tisti, ki dohodnino plačajo, 0,5 odstotka vsote namenijo NAMENSKO kakšni organizaciji, društvu, bolnici, stranki…Torej gre za denar, ki ga je itak treba plačati in ki bo sicer šel državi.
Torej, kaj menite?

jaz sem za

In MON te procente potrebuje bolj kot npr. pediatrična, onkološki….??????

še bolj kot onkološki jih potrebujejo afriški otroci, koliko jim pomagaš?

Pa je mon na seznamu? Jaz ga nisem opazila. Komu lahko dodeliš te procente je točno določeno.

Jaz jih bom kar sam sebi nakazal…kar je moje je moje

Ups, vidim, da mora biti na seznamu, ali nekaj takega. No, jih je kar veliko pomoči potrebnih.

Lahko jih daš tudi Mirovnemu inštitutu, če želiš.

Ravno v tem je poanta, da jih boš namenila tistemu, za katerega smatraš da jih potrebuje. Ti tako, nekdo drug drugače. Mene bolj boli ostalih 99,5 procentov, na katere nimam vpliva.

Tebe pa mojih nula pet nima kaj motiti. Vsekakor pa ne bodo šli v nobeno zafurano inštitucijo javnega zdravstva od katere tako ali tako ni nobene koristi.

ni seznama, sam napišeš in iz tega se bo naredil seznam za leto 2007.
tako sem vsaj jaz razumela
T.

Kje je določeno ? Tam kjer piše sedanjik da je, bi moral biti prihodnjik da BO.

Skromno mnenje
Jaz bi namenil za tiste ki res rabijo, društva in centre ki pomagajo otrokom in bolnikom. Navijam za center za avtizem, kjer je najmanj interesa- beri provizij in dobička farmacevtskih in koncesiokapitalističnih družb.

V današnjem Večeru berem: Vlada je včeraj sprejela uredbo, s katero je določila, kako bomo lahko ob odmeri dohodnine za prihodnje leto 0,5 odstotka svoje dohodnine namenili neprofitnim organizacijam.
Prvi seznam upravičencev bodo po ojavi uredbe v UL objavili na spletnih straneh davčne uprave. Zavezanci bomo lahko davčni upravi že do 30. 4. sporočili, komu želimo nameniti teh 0,5 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, če bomo izpolnili rubriko na zadnji strani obrazca za dohodnino 2006. Sicer bodo posebni obrazci. Prvi seznam upravičencev si lahko ogledate na http://www.vecer.com, a ravnokar tam se nisem nič našla…

Lep dan,
Irena.

Jaz ne bom. LP

http://www.durs.gov.si/fileadmin/durs.gov.si/pageuploads/Sporocila_za_medije/070322-05_.doc

Jaz bi z veseljem dal MONu, če bi bil na spisku, ker MON ni samo starševski klepet.
Misli, da nas je kar nekaj tukaj za katere je MON naredil zelo veliko.

Jaz bi tudi z veseljem dala MON-u, pa mislim, da bom kmalu nehala sem zahajati, ker pač nimam vedno istega nicka, take pa ti zahtevaš, da nas preženejo:((

jaz ne bi dala za SŠ, pač pa bi dala za nasvete zdravnikov, strokovnjakov in moderatorjev

Seznam kolikor vem danes že je.

Ne Tinkara komu lahko je točno določeno.

Ni šans. Bom raje namenila bolnici v Stari gori, al pa avtistom,…

Med.over. net tega denarja pa res ne potrebuje. (sej jim npr. da DM denar. Zastonj že niso reklame tu gor) Je tud pr nas dovolj otrok, ki rabijo pomoč

a res 🙁 jaz bi dala Horjulskemu zavetišču ali MON-u, pa nista na seznamu 😛

Mogoče bosta pa drugo leto 🙂

Nas tudi ni :-((( ma se bomo trudili da bomo 🙂

New Report

Close