Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Pejte v K** tisti, ki se drenjate za ritjo in ne morete počakat 2m

Pejte v K** tisti, ki se drenjate za ritjo in ne morete počakat 2m

Danes – obup. Tisti, ki so v Hofer vstopili pred mano, so se še nekako držali razdalje. Za mano pa navali. Frajla mlajša, ona pa že ne bo čakala, ker tu pa nič ne rabi in se odgužva naprej. Za njo pa še nekaj komadov. Ko živali.
Kot sem slišala, v drugih trgovinah podobno.
Pa brez rokavic.
Pa kaj vam je folk.

Pa kaj je z vami prtegnjenci paničarskimi, vsi boste od panike pristali v umobolnicah, k se vam že meša v glavi, če kdo zraven vas stoji. Dajte se mal zamislit no ali je to realno razmišljanje ali ne. Zavijte se v plastiko od nog do glave in pejte v trgovino, potem pa vse kar kupite razkužujte 5 dni, nato vse prekuhajte, ali še bolje najprej dajte vse v zamrzovalnik, nato šele prekuhajte, vse tudi solato, jagode, paradajz. Nato se odvijte iz plastike in se celi razkužite , razkuzite tudi vse svoje odprtine, da slučajno virus ne zaide tja.
Kok ste nekateri bolni v glavo, res vam ni pomoči.

očitno smo ti stopili na rep

To es čas razlagam. Ti ukrepi so čist brezveze, dokler se folk tako obnaša. Folk zapretm ko živali v stanovanja, pa samo dostava hrane do vrat, ali pa ukinitev karantene, ker če se folk lahko drenja v Hoferju, se lahko tudi v kafičih.

Saj ne rečem, če bi od prej držali varnostno razdaljo v prometu, kjer je neupoštevanje tega že terjalo življenja, tako pa vas ravno ni za resno jemat-nekje boste tako drugje pa tako. Veliko bi vas sedaj ruknilo na izpitu če bi tkole vozili kot vozite.

Ja zdej so varni ker imajo maske.

Mogoče je rešitev ta, da ko čakaš v vrsti pred blagajno, nimaš vozička pred seboj ampak zadaj. Tako ti voziček drži ‘varnostno’ razdaljo do tistega zadaj. Če kdo rine mimo, pa z vozičkom zapreš pot – taki brez artiklov, naj gredo mimo zaprtih blagajn. Tudi mene znervira (ne samo sedaj, vedno), če me kdo buta z vozičkom in poriva naprej. V takem primeru primem voziček in ga mirno potisnem nazaj ter se zahvalim, ker me ne bo več butal in porival. Do nesramnih ljudi je treba imeti enakovreden odziv.
Podobno je v prometu, ko se dva pasa združita v enega. Kljub temu, da kolona že stoji, eni kar rinejo dalje v upanju, da bodo ‘profitirali’ še vsaj par avtov in tik ob zapori izsiljujejo prednost drugim. Tudi za take je zdravilo, da se jim zapre pot in onemogoči izsiljevanje. Kaj čmo. Za balkance, balkanske metode.

Preživi virus sars in mers 2 leti. Po odmrznitvi je še bolj aktiven. Tako, da priporočam, da zamrzovanje spustiš

Mladi so pač mladi. Itak jih mediji ne strašijo, še povedo jim, da so varni. Kaj ne boš brezskrben. Najmlajši na intenzivni je pri 40 letih. Se spomnite sebe, pri 15 do 29, vse ti je ravno. Strašijo nas starce, da smo vsi že na pritisku 150. In gledamo grdo, če slučajno, kdo ne prestopi, magično mejo, dva metra, da nima super rokavic in super maske, ker če tega ni, je virus. Sto procentov. Ker nas čaka, za vsakim vogalom, za vsakim nosom. Ker starci od 50 pazite se, ste na udaru, smrt čaka. A res, kaj ste odkrili mediji, zdravniki, politiki, nekaj novega.

https://sl.wikipedia.org/wiki/Vrani{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}8Dni_prisad

A ni zanimivo. Isti simptomi.

Mogoče je rešitev ta, da ko čakaš v vrsti pred blagajno, nimaš vozička pred seboj ampak zadaj. Tako ti voziček drži ‘varnostno’ razdaljo do tistega zadaj. Če kdo rine mimo, pa z vozičkom zapreš pot – taki brez artiklov, naj gredo mimo zaprtih blagajn. Tudi mene znervira (ne samo sedaj, vedno), če me kdo buta z vozičkom in poriva naprej. V takem primeru primem voziček in ga mirno potisnem nazaj ter se zahvalim, ker me ne bo več butal in porival. Do nesramnih ljudi je treba imeti enakovreden odziv.
Podobno je v prometu, ko se dva pasa združita v enega. Kljub temu, da kolona že stoji, eni kar rinejo dalje v upanju, da bodo ‘profitirali’ še vsaj par avtov in tik ob zapori izsiljujejo prednost drugim. Tudi za take je zdravilo, da se jim zapre pot in onemogoči izsiljevanje. Kaj čmo. Za balkance, balkanske metode.
[/quote]

Za trgovino se strinjam.
Pri prometu pa velja načelo zadrge. Če se motim me prosim popravite.

Mogoce pa s(m)o isti, ki ne maramo, da nam nekdo vozi skoraj v prtljazniku, nis(m)o ze prej marali cepcev, ki te v vrsti butajo z vozickom v tazadnjo in je enako zdaj. Ne bos nic prej na vrsti in nic prej na cilju, ce zivckas in se butas v tiste pred sabo.
Mogoce pa so/ste isti, ki vozite na 5 cm razdalje, se buta(te) z vozicki in rine(te) v ljudi, nazadnje pa se sami pocuti(jo) ogrozene. Od koga ze? Od tistih, ki vozijo mirno in po predpisih in ki mirno cakajo, da bodo na vrsti?

Pa kaj je z vami prtegnjenci paničarskimi, vsi boste od panike pristali v umobolnicah, k se vam že meša v glavi, če kdo zraven vas stoji. Dajte se mal zamislit no ali je to realno razmišljanje ali ne. Zavijte se v plastiko od nog do glave in pejte v trgovino, potem pa vse kar kupite razkužujte 5 dni, nato vse prekuhajte, ali še bolje najprej dajte vse v zamrzovalnik, nato šele prekuhajte, vse tudi solato, jagode, paradajz. Nato se odvijte iz plastike in se celi razkužite , razkuzite tudi vse svoje odprtine, da slučajno virus ne zaide tja.
[/quote]

Očitno si ti prvo rundo korone že predelal-a, ker si tako zajebatnsko pišujoč-a. Počakaj na drugo rundo, ni tako simpl…. A ti kar v rit z veseljem vsakomur lezeš v javnosti – ne poznaš olike in obnašanja v javnosti ?

Za trgovino se strinjam.
Pri prometu pa velja načelo zadrge. Če se motim me prosim popravite.
[/quote]

Ne motite se. Pot zapreš tistemu, ki tega ne upošteva in misli da je edini pameten, ostali so pa butlji.

Mogoce pa s(m)o isti, ki ne maramo, da nam nekdo vozi skoraj v prtljazniku, nis(m)o ze prej marali cepcev, ki te v vrsti butajo z vozickom v tazadnjo in je enako zdaj. Ne bos nic prej na vrsti in nic prej na cilju, ce zivckas in se butas v tiste pred sabo.
Mogoce pa so/ste isti, ki vozite na 5 cm razdalje, se buta(te) z vozicki in rine(te) v ljudi, nazadnje pa se sami pocuti(jo) ogrozene. Od koga ze? Od tistih, ki vozijo mirno in po predpisih in ki mirno cakajo, da bodo na vrsti?
[/quote]
Jaz pazim na zdravje in varnost sebe in drugih že od prej, mnogo prej. Nisem hinavka zato niti ne bi tega pisala če bi sama dvoličila. Povem iz svojih dejanj, ki jih izvajam večino lajfa.
Večina folka pa ne upošteva zdravja ne varnosti.
Zato tega dvoličenja okoli korone ne sprejmem kot skrb za zdravje, ker bo večina enako počela še naprej kot pred njo (!)… zgolj strah je večino in nič drugega.

Jaz pazim na zdravje in varnost sebe in drugih že od prej, mnogo prej. Nisem hinavka zato niti ne bi tega pisala če bi sama dvoličila. Povem iz svojih dejanj, ki jih izvajam večino lajfa.
Večina folka pa ne upošteva zdravja ne varnosti.
Zato tega dvoličenja okoli korone ne sprejmem kot skrb za zdravje, ker bo večina enako počela še naprej kot pred njo (!)… zgolj strah je večino in nič drugega.
[/quote]
Zna biti, da imas prav. Jaz sem pri razmisljanju izhajala iz kroga znancev. Tisti, ki so “na hojladri”, so taksni na celi crti. Previdni pa so bolj ali manj povsod previdni. Ampak verjetno obstajajo tudi taki, ki so malo sem, malo tja.

Zna biti, da imas prav. Jaz sem pri razmisljanju izhajala iz kroga znancev. Tisti, ki so “na hojladri”, so taksni na celi crti. Previdni pa so bolj ali manj povsod previdni. Ampak verjetno obstajajo tudi taki, ki so malo sem, malo tja.
[/quote]
žal imam prav, sem dosti delala z ljudmi, tudi bila včasih v stroki in…. vidi se namreč to v samem odnosu do svojega zdravja(dušnega, umskega, telesnega), do svoje varnosti in posledično do zdravja in varnosti drugega…
To sedaj je le strah ki so ga povzročili najprej preko medijev in nato s temi ukrepi..
In to je nedopustno kar počnejo z ljudmi.

https://www.youtube.com/watch?v=0uDTs-9fq00

žal imam prav, sem dosti delala z ljudmi, tudi bila včasih v stroki in…. vidi se namreč to v samem odnosu do svojega zdravja(dušnega, umskega, telesnega), do svoje varnosti in posledično do zdravja in varnosti drugega…
To sedaj je le strah ki so ga povzročili najprej preko medijev in nato s temi ukrepi..
In to je nedopustno kar počnejo z ljudmi.
[/quote]:))) Zartrose sam ta distanca dva metra bi seveda lahko kar ostala 🙂

:))) Zartrose sam ta distanca dva metra bi seveda lahko kar ostala 🙂
[/quote]
Eh.. če za ritjo vozjo, za ritjo stojijo… to jim je u krviiiiii……………………

Danes v trgovini nobenega drena, vsi lepo s feredžo, vsi imeli rokavice, vsi spoštovali razdaljo. Včasih se je malce zataknilo na križiščih, ko je prišel vsak iz svoje uličice in ni bilo prostora za mimohod vozičkov. No, tudi tu smo se izkazali in en drugemu blendali ter puščali prednost. Pridni mi!

[/quote]

;)))) Dejansko ne pretiravas, eni res vse razkuzujejo, paranoja …

New Report

Close