Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek namen foruma

namen foruma

Ženske lep dan želim!
Želim vam predstaviti moj pogled na stanje v tem forumu.
1. Osnovni forum je “Starši in otroci!” opis:”Preberite in se pogovorite o nadebudnih otrocih! Delite svoja mnenja, nasvete in izkušnje!”
2. njegova dopolnitev je:”Starševski čvek” z opisom:”
Družinske teme, kako in kje se obleč’t, kam it, kje kaj dogaja, čvek, ideje, debate še o čem drugem, ne samo o otrocih… “

Za razna nakladanja obstajata dva foruma in sicer: opis:”Pustimo, da ostali forumi ostanejo za pomoč drug drugemu, na tem mestu pa le povejte, kar vam gre! Naj vam resnost ne postane navada.”
in opis:”halo, mislim, kva, hudo, noro, nič pametnega, ampak, saj ne vem, kaj bi sploh povedau!”

Vendar bi se verjetno koncept po katerem sedaj deluje MON in njegova popularnost močno zmanjšala, če bi se tega držali. Zato moraš Primož narediti reda. Nekatere močno moti menjavanje nicka, predlagam, da se poleg nicka s katerim se trenutno predstavljamo izpišejo vsi nicki, ki jih je uporabnica(k) do sedaj uporabil. Predlogov imam še nekaj vendar se mi zdi, da ne bi pomagali, ker je problem v nas samih in ne v MONu. Morda je malce kriv Primož, ker je preveč dober po srcu in nam je preveč dovolil.

Resnično se mi dopade forum o računalništvu,kjer dobis res kvalitetne in hitre odgovore. Modelator KLEMENXX ne dovoli debat o piratstvuin o ostalig nelegalnih stvareh in ima mir. Forum res služi svojemu namenu.

Zato prosim veliko strpnosti in razumevanja.

Če je forum anonimen, naj tak tudi ostane. Z razkrivanjem identitete uporabnikov (se pravi izpis vseh nickov pod katerimi se je uporabnik javljal) bo forum propadel in bo izgubil njegov namen. Jaz sicer vedno in povsod uporabljam svoj nick (ne samo v forumih) … razen mogoče v primerih, ko sprašujem kakšno delikatno stvar in nočem biti razpoznavna (saj vem, da ta forum prebirajo ljudje, ki me osebno poznajo). Res da nekateri uporabniki to izkoriščajo in sproščajo svojo negativno energijo na tak način … ampak to jim pa dovoljujemo mi, ki se zaradi tega sekiramo. Če na njihove odgovore ne bi bilo odziva bi hitro odnehali.

Brisanje posameznih odgovorov bi bila mogoče rešitev, ampak za to bi bil potreben nekdo ki bi stalno pregledoval forum … ki bi prebiral vse teme … in brisal neprimerne odgovore. Vendar je spet problem … kateri odgovori so neprimerni? Vsi vemo kako pride do vsesplošnega zgražanja ko kakšna tema ali odgovor izgine … tako da … … …

bugnavilea se strinjam.

Čvek..čvekanje…čveketanja….je res tak greh, da mamice, očetje, matere, mame, babice, atiji…tudi čvekajo….na forumu, ki si ga omenil se mi zdi, da čveka tudi precej mlajša populacija…kaj imam jaz skupnega z njihovim razmišljanjem in pogledi na svet, razen, da delimo isti planet? :)))
Paše mi, sede mi tale forum…točno tak kot je in zato sem tu že dolga leta.
bi bilo po tem ironično od tebe zahtevati strpnost in razumevanje…kar mimogrede, rotiš tudi nas ostale forumaše.

jogut! Očitno si nezadovoljna s forumom! Zakaj veš le ti! Meni je super in si želim, da tak tudi ostane! Drugače pa poglej še kam saj je veliko forumov in mogoče najdeš ravno pravšnjega zase 🙂
Pozdravček!

Župi, nisem nezadovoljen z forumom. Na MONu sem že nekaj let in ga ne mislim zapustiti. Nezadovoljen sem z negativno energijo, ki je prisotna v vedno večji meri. Vendar imate v bistvu prav. Sem se že sprostil.

Dajte nehat, ja bom naredil, samo če mislite, dase to naredi od danes na jutri se motite.

brez skrbi, da se kaj uredilo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

bi rekel, da ni bilo razloga, da me zbrišeš

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Zmenjeno. Svoj namen sem izgleda dosegel.Hvala Primož!

izbrisani :)))

Zakaj si pa zbrisal od mega ne temo?

Tudi za 1001 temo obstajajo drugi forumi. Recimo prodaja in kupovanje. potrebovali bi samo enega moderatorja, ki bi selil teme v prave forume in bi bil že red. Če bi to nekdo striktno delal bi se uporabniki zelo hitro sami navadili.

Jogurt,

Strinjam se z Bougenvileo, da je delati spisek nickov in ga potem javno objaviti velik MINUS za ta forum. Pa kaj boste imeli od tega?

Tudi kakšen poštenjak zamenja nick v primeru, da načne kakšno INTIMNO temo in ne želi biti prepoznaven ….in lahko bo kdo zelo prizadet, ki se je le želel malo bolj intimno izpovedati pod spremenjenim nickom.

To je forum STARŠEVSKI ČVEK, kar jaz že nekaj let razumem tako, da se tukaj pogovarjamo ljudje, ki smo ŽE STARŠI, in sicer se pogovarjamo o čemerkoli, ne le o otrocih!!

New Report

Close