Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek po frizerju – polomija

po frizerju – polomija

bila sem pri frizerju (ampak že prejšnji teden) in sem totalno nezadovoljna.
zdaj pa ne vem: naj grem nazaj in se pritožim, ampak kaj bom sploh dosegla?
naj grem k drugemu frizerju in dam spet 30 €?

pri frizerju je izgledalo ok, doma pa potem veno slabše. in ko sem si lase po dveh dneh oprala – obup. sem mislila, ok, se bom že sprijaznila s pričesko, ampak tole je pa res obup od obupa.

kaj mi je storiti?

Objavi fotko, pa bomo ocenili, ali je res frizura obupna ali pa si ti preveč občutljiva.

Pojdi nazaj in pač prosi, da ti popravijo pričesko.

jaja, fotko bom objavila, seveda! :))) ti si pa res na hece.

acjom, sem razmišljala v tej smeri ..

Očitno ni bila najboljša frizura … sam mislim, da zdej nimaš kaj … razen če imaš kakega razumevajočega frizerja, ki ti bo brezplačno popravil frizuro. Ampak močno dvomim, da ti bo. Ali boš šla k istemu frizerju si popravit frizuro ali pa k drugemu (seveda proti plačilu) pa je tvoja odločitev.

ja tako je to, da res ne vem, kaj naj, zato pa sem sprašujem v upanju na kak magic nasvet 🙂

:))) Ehm … .. čarobna paličica mogoče? :)))))))))))))))))))))))))))))))

Reskiraj še enkrat pa pojdi k drugmu frizerju, denar boš hitro pozabila, če ne boš šla pa boš skoz nezadovoljna in nesrečna.

ja, čarobna paličica! :)))))))

ame, saj to je to – skoz sem nezadovoljna pa nesrečna s to pričesko, prav mori me.

Torej … lepo pod pod noge in k frizerju … pomožnosti kakemu drugemu … pa dobremu (pa tudi če plačaš kk euro več). Neverjetno koliko pomeni urejena pričeska. se takoj boljše počutiš. :)))

ja. bugnavilea (madona kje si ti ta nick dobila, saj ga še napisat ne znam), urejena pričaska pomeni res ogromno, tudi pomembno vpliva k boljšemu počutju! :))) ampak če je frizura ok je sploh ne porjtam – če pa ni ok, je pa kriza. :((((((

Razočarana,pojdi nazaj mogoče se pa nista dobro razumela,nevem s čim nisi zadovoljna s striženjem ali z barvanjem.Frizer rajši vidi da stranka pride nazaj in upošteva reklamacijo.

Lep dan želim
BRANKA P.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si [email protected] 05 995 40 10 040 829 988

Sam namig … … okrajšave mojega nicka do Bgv, Bugi, Bugna … pol so pa še ostali, ki so mi jih nataknili ostali koza, kokoš, psiho, itd. ;)))) :)))) hihihi

Ja … vem kako zgleda, ja, ko nisi zadovoljen s frizuro. :)) Jst imam tut zdej tako da je joj, sam se ne smem it ostrižt, ker si puščam mal daljše lase za poroko … tako da bom mogla potrpet do konc junija s tem kar mam na glavi … :(((((( Brrrr … A nej si grem nabavt eno tako lasuljo ku jo ima Jessy iz BB-ja? :))))))))))))))))))))))))))))

Jaz sem enkrat šla čez dan ali dva nazaj, in so mi popravili, ni bilo nobenega problema, brezplačno! Sicer so mi morali samo še malo skrajšat, a so to naredili čisto zastonj in prijazno!
Poskusi, nimaš kaj zgubit!

razočarana:(, pojdi nazaj. Pred tremi meseci sem tudi jaz tako doživela, da sem bila kot olupljena kura in sem ponovno šla in sem reklamirala tako, da sem imela vse gratis.
lp,

Pa kaj pa je tako zelo narobe?

po vsakem nakupu imaš pravico do reklamacije! pa naj bo to nakuo stvari ali storitve!!

Jaz sem bila 3 x zelo nezadovoljna pri frizerju. Prvič mi je delal Stevo eno frizuro. Praznovala sem rojstni dan in želela sem še posebno dobro zgledati in mi je naredil tak jajc, da sem šla takoj pod tuš. Takrat sem bila še zelo zelena in nisem nič rekla, nisem šla nazaj in tudi k Stevotu nisem šla nikoli več. In vedno ga osiram naokoli.

Ko si mi pa v zadnjih letih 2 x naredili čudne pramene, sem šla nazaj in brez besed so mi popravili. V ta salon še vedno hodim, samo k tisti frizerki ne več.

Net, zelo mi je žal, da si bila pri Stevotu razočarana,če bi mu takrat jasno povedala kaj si želiš verjamem,da bi ti naredil tako frizuro.Menim da včasih tudi sami neznamo razložiti kaj želimo.

Branka Pavlovič-vizažist
Stevo Frizerska hiša

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si [email protected] 05 995 40 10 040 829 988

Mogoče si preveč pričakovala?

Pojdi nazaj in povej, da te frizer ni dobro razumel kaj želiš in mu še 1x povej in boš zadovoljna.

Lp

s čim pa nisi zadovoljna, z barvo, obliko, frufrujem…,?
so daljši le prisrtiženi, ali krajši

Punce, jaz pa sem se enkrat pogovarjala z mojo frizerko (ki je mimogrede the best frizerka) in mi je rekla, da is ona želi, da bi ji stranke povedale, da niso zadovoljne. Ne pa, da ji nič ne rečejo in jih kar ni več nazaj. Pol pa ne več pri čem si.
Tudi jaz enkrat nisem bila zadovoljna s prameni (bili so za moje pojme presvetli) in mi jih je takoj popravila (zastojn). Tako sva bile obe na koncu zadovoljne. Fora je, da je treba povedat, če ti kaj ni všeč, ne smeš bit tiho.
Mene zmeraj vpraša, kako se mi zdi frizura in barva.

Jaz se pa spomnim kako sem bila nora, ko sem hodila eni in isti frizerki cca. 2 leti in vsakič mi je računala drugače, frizuro mi je pa delala isto. Vedno je bilo po 500 sit več. Tako, da pred dvema letoma sem plačala samo pranje las in striženje konic ter fen frizuro 5.000,00 sit. Tako je bilo, ker sem bila zaplankana, da nisem vedela, da še drugi frizerji obstajajo in še lepše frizure delajo. Sedaj vidim, da me je izkoriščala je pa privat frizerija

najbrž imaš moderno frizuro, ki je sama ne znaš tako počesati kot ti jo frizer, to se pogosto dogaja. ampak po enem tednu pa ne boš dosti dosegla, če ne poznaš ravno lastnice salona.

Nisem brala vseh odgovorv. Ti bom opisala svojo izkušnjo.
Imela sem dolge lase. grem k frizerki, naj mi jih malo skrajša, pa naredi kakšno luštkano frizurco, mal na stopničke itd. Vse lepo in krasno. Ko pridem domov vse super izgleda, lasje se kodrajo sem in tja, kot mi je všče itd. Naslednji dan – groza. Naslednji večer – katastrofa. najdem šope las, ki niso daljši od 15 cm, kar pomnei, da so od ostalih krajši za 10 cm in več. Nobene oblike, kot bi se ostrigla sama v temnici. da bi šla nazaj po reklamacijo?????? Sahj nisem an glavo padla. tja ne grem več, pa če mi plačajo. Šla sem k drugemu frizerju, plačala pošteno ceno za to, da me je ostrigel an kratko, ker drugače sploh ni šlo, če je hotel, da mi ne bo treba nekaj mesecev nositi vreče na glavi.
Lasje so zrasli, izkušnja je ostala.

lp

New Report

Close