Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZANIMA ME

ZANIMA ME

kako je kaj na pediatričnih oddelkih v vašem kraju ? A mamice ki ne dojijo in so na porodniški dobijo posteljo in kje so tiste mamice ki ne dojijo nimajo urejenega nad standarda in so zraven otroka 24 h ? A imajo kje kakšne ležalnike ?

[email protected]

Ne vem iz kje si ti, ampak pri nas na Obali je bilo tako, da moj 18 m. otrok/nisem ga dojila, je bil 5 dni v bolnici zaradi dihanja. Moram pa pohvalit sestre, zdravnike,… samo to je bilo hudo, da moraš plačat, ker si z njim in to takrat 4.ooo,oo SIT/dan, tako rečeno mu nudiš vse od previjanja, oblačenja, hranjenja – nega 24 ur. Vzela sem si varjanto, da ne bom jedla v bolnici, saj sem jedla tisto, kar so prinesli njemu in sem spala na pravi postelji, ne na ležalniku, on pa je imel zraven posteljico.

lp

Na Jesenicah je pediatrični oddelek odlično urejen. Jaz sem bila pred kratkim tam s hčerko, staro 3 leta. Imela sem svojo posteljo, doplačala sem si polni penzion. Imaš možnost izbire plačila za nočitev z zajtrkom mislim da okoli 23 eur ali polni penzion okrog 33 eur.

V Mariborski bolnišnici si lahko pri otroku 24 ur na dan zastonj, vendar nimaš ne hrane in ne postelje. IMaš samo stol poleg otrokove posteljice.
Če hočeš imeti hrano in posteljo moraš plačati.
Če matera doji ima vse to zastonj.

Ja, posteljo pa doječa mati dobi v sobi na drugem koncu hodnika. V MB.

Ko sem bila pred pol leta s sinom v bolnišnici(takrat je bil star tri leta pa še nekaj, nedojen), sem imela lastno posteljo, ki pa sem jo plačala(nočitev+zajtrk) okoli 3000 na dan. Bolnišnica všempetru pri Novi Gorici.
Doječe matere imajo posteljo in vso prehrano zastonj.

V Lj. pediatrični zastonj dobiš vojaško posteljo, če jih zmanjka pa stol. Ostalo je kot drugod za doplačat, meni so prinesli hrano od doma, za doječe matere pa ne vem, je bil že večji.

Ja vsaka mamica potrpi zraven na stolu če si ne plača ali celo bi plačala pa ni postelj . A nebi bilo prav da ponudijo vsaj kak ležalnik ali kaj podobnega recimo res vojaško posteljo , da vsaj malo lahko počineš. Vsaka čast oseblju , ki dela na otroškem odd. samo otroci hitreje okrevajo in sodelujejo rajši pri zdravljenju če imajo pri sebi nekoga od bližnjih.

[email protected]

New Report

Close