Najdi forum

Splash Forum Koronavirus V DRUGO OBČINO

V DRUGO OBČINO

Danes sem se peljala v sosednjo občino, ker sem imela v zdravstveni ustanovi opravke. Na poti sem sicer videla policijski avtomobil, ampak ustavili me niso.
Sedaj pa se sekiram, če me niso mogoče slikali in bom dobila položnico po pošti.
Potrdila iz zdravstvenega doma nimam.
Kaj se vam zdi, kako bo s to zadevo ?

Jaz se pa sekiram in berem o prekršku tristo evrov. Vendar dogodka ne moreM zavrteti nazaj.
Mogoče pa se bo le naše kdo, ki mi bo razložil.

Zdaj pa res nevem, ali se sme iti v sosednjo občino, da ali ne. Domači mi pravijo, da ne, na spletu ni prav jasno napisano.

Tako, da res bi rada vedela, kaj je na stvari.

Zakaj bi te poslikali in poslali položnico, a si prehitro vozila?

Glede novih ukrepov bi te pa le morali ustavit in povprašat kam in zakaj greš. Pa iz zdravstvenih razlogov, zaradi sebe ali koga drugega, itak lahko greš.

Kaj pa potem jaz, ki v obcini A, vozim avto lastnika iz občine B.

In moj avto vozi partner, ki je iz druge občine.

Zakaj komplicirate? Če te ne ustavijo nimajo kaj. Pač nisi vozila.

Se pravi, bi morali popolnoma vsak avto na cesti ustavit in zasliševat, zakaj si je drznil zapeljat iz garaže?

Se pravi, bi morali popolnoma vsak avto na cesti ustavit in zasliševat, zakaj si je drznil zapeljat iz garaže?
[/quote]

Ja kako pa drugače? Kako naj vedo kam in zakaj greš? Ali misliš da dobiš kazen samo zato ker si na cesti? Kaj pa če imaš upravičen razlog?

Ma saj ne trdim da ukrep ni trapast…

Seveda greš lahko v sosednjo občino, če v tvoji ni tistega, kar nujno potrebuješ. Malo zdrave pameti, pa bo.

Kako pa naj policaj ve, iz katere občine si ti, če te ne legitimira? Babe zmešane, registerska in grb na njej ni merilo za to. Jaz lahko imam avto registriran v MS, živim pa v občini Izola.

New Report

Close