Koronavirus
Meni je ta korona virus kar nekaj. Po mojem mnenju bi bilo bolje da se vsi okuzimo in se naredi na tem svetu cistka itak nas je prevec pa mi je tudi vseeno ce sem med tistimi ko me pobere. Tudi za ekonomijo Bi bilo bolje, Ce bi bilo miljardo ali dve majn ljudi. Bi bilo delovnih mest dovolj pa se najbol pomembno dovolj bi bilo stanovanj za mlade druzine. Na tem svetu je tako prevec ljudi se posebej pa starih ki so obeseni na drzavni proracun in pa bolani ki so samo v breme in pac jih ni humano uspavat tako kot pse… res je tezko ce ti bliznji umre ampak se vse preboli in gre svet naprej..
Ja veš da bo več delovnih mest, če umreta milijarda ali dve ljudi, kakšna neumna logika. Potem bo tudi milijarda ali dve manj potrošnikov, toliko manj popvraševanja, toliko manj proizvodnje vsega in seveda posledično toliko manj delovnih mest potrebnih.
Razen če ti misliš, da delovna mesta obstajajo primarno za to, da se proizvaja in streže živalim, rastlinam, vesoljcam ali kakšnim bogovom, ne pa ljudem – potrošnikom.
Nisi dobro prebral/a, problem so stari, tako da, stari bodo umrli, mladi pa zaživeli….:( (ker sedaj stari zasedajo delovna mesta, stanovanja, zajedajo državni proračun……) – avtor je pa z drevesa splezal, očitno in staršev nima, če jih pa ima, pa res bolje, da umrejo, da ne vidijo tega kretena od otroka.
Še vedno ti ni jasno, kaj? Pri vsej stvari, ki se jo zdaj gremo, ne gre zato, da bi se preprečevalo širjenje virusa, saj je kaj takšnega NEMOGOČE. Virus se širi in prej ali slej se bomo z njim okužili vsi. Epidemiologe, virologe, imunologe in ostale iz stroke poslušaj, ne Kacinovega Jelkota, kar se znanosti tiče, da boš dojel, da bo ta virus v prihodnjih sezonah le še eden izmed ostalih prehladnih virusov, ki pač pri nekaterih, kot veliko ostalih virusov, povzroča packarije na pljučih… Nismo v karanteni, da se ne bi okužili, ampak da se jih ČIMMANJ NAENKRAT OKUŽI, zato da bodo imeli vsi, ki bodo potrebovali, na voljo ustrezno zdravniško oskrbo. Samo to in nič drugega. Virus ne bo čudežno izginil, le bolj obvladljiv bo, ko bo določen delež populacije (70-80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}) prekužen oz ko bomo imeli cepivo IN bo prekuženega POLOVICA prebivalstva. Do takrat bodo ukrepi, žal.
Res je grozno, ko umrejo mladi, otroci. A žal je dejstvo, da umirajo. Vsakodnevno. Povsod. Za razno raznimi boleznimi. Ponekod celo le zaradi lakote. Tako da sedaj iz teh dveh (no, verjetno jih je celo več) delati ne vem kake sklepe ….
Pa da ti zaupam še eno skrivnost. Tudi ti boš umrl! (in seveda jaz tudi). Enkrat.