Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a se kdaj potolažite z alkoholom?

a se kdaj potolažite z alkoholom?

Ko je res hud dan za vami, si natočite kak kozarcek? Ali čez dan spijete pivce za bolj mirne živce? Utopite kdaj žalost v kakšnem likerju? Jaz večkrat, včasih se bojim že, da sem na poti v odvisnost…

nikdar

tudi jaz… pa ne iz težav temveč za zabavo… potem me pa kar na enkrat mine…

Ne, raje grem na en krog teka in potem je to to. Če spijem kozarček ga spijem pač ker mi je ne pa zaradi skrbi ali tega, ker je hud dan.

Sem ja. Pa sem nehala, ker lahko postane nevarno. Ni vredno!

Ne, alkohol pa pijem ZELOOOOOOO redko….mi najbolj ne gre v rit…

Ja, jaz sem včeraj spila en štamperle. Mogoče to naredim enkrat na leto, ali pa še to ne. Ampak sem zadnje čase tako na tleh, da sem zavestno spila en češnjev liker. Tiščalo me je v prsih, totalno sem bila na tleh. Pa še k frizerju sem šla (protidepresivna terapija), tako da danes vsaj spet dobro zgledam.

Uh, to pa res ne. Pijem izključno v družbi, če potem ne grem v avto. Pa mogoče enkrat ali dvakrat na leto ob pici (če jo jemo zvečer, sicer ne).
Itak sem pa podpisala 40-dnevno abstinenco…. Še unija si nisem privoščila (ker ima eno mičkeno alkohola menda).

včasih spijem pivo, ampak ker mi paše in ga imam rada, ne zato da se tolažim.

Spijem kdaj kaj,ampak nikoli zaradi slabega dne ali težav.
Ker alkohol ne bo rešil težav,samo meni bo škodil.

Samo še to – ko imam res polno glavo vsega, da mi kar vrši v njej, grem rešit kakšen sudoku ali dva! Neverjetno, kako mi očisti možgane. In potem v miru lahko zaspim.

Jaz včasih spijem kakšno pivo, ker mi je dobro, včasih pa si našejkam kakšen cocktail, ko se spravim gledat kakšen dober film in potem počasi srkam in uživam.

Jaz se tolažim s čokolada:)
še sreča, da se ne zredim hitro

Nikoli za tolažbo, verjetno res vodi v odvisnost.

Vedno za zabavo, ali pa za žejo.

Z alkoholom pa nikoli,ker mi je zanic…ce se ze moram s cim tolazit potem to storim z milko 🙂

Ja, ampak izključno zvečer, čez dan nikoli. Viski ali vino.

Jaz si naredim mešanico piva in coca-cole. To spijem, če sem žejna, ne zaradi žalosti!

Če sem slabe volje, grem raje v shopping in si kupim kaj za dušo. Včasih pomaga že ena luštna majčka :-)!

Zelo redko pijem, vendar včasih imam občutek da bom potrebovala Persen in takrat raje spijem Jegra ali borovničke, zraven dobrega kosila pa samo konec tedna 1-2 dl terana ali refoška.
Ne pijem pogosto ampak včasih pa res paše. Važno je tudi s kom nazdraviš.

Pij malo in dobro.

hi,hi,hi, sam če mi to ip dopusti.

Ne pijem alkohola.

PIJANEC = tisti, ki pije in tega ne pove naglas oziroma tisti, ki tega ne prizna.

Torej ti nisi.

Ne.

Ene dvakrat pa sem, ja. Potem mi je bilo še bolj hudo, a sem to takrat potrebovala. In mi ni žal. Ne počnem pa tega redno.

Z alkoholom ravno ne, se pa s kakšno zajetno čokolado, o to pa.

LP Maja

Lep pozdrav !

Ne, napila se od vsega hudega še nisem. Takrat tudi jaz svojo žalost utapljam v čokoladi ali sladoledu. Doma si privoščim kak kozarec pri kosilu, ampak bi imela eno steklenico celo leto več kot dovolj.

New Report

Close