žalostno :-((
Iijoooj…… Srh me je spreletel…. Saj ne morem verjeti… Tragično!!!
…Ravno včeraj sva s sinkotom šla na pico in je hotel imeti svoj pribor. Tudi nož. Slednji se mi ne zdi primeren tudi za kakšnega večjega otroka, sploh pa ne za mojega dveletnika. Naredila sva kompromis: pico so nama razrezali kuharji in sva oba packala z rokami. Pa me je ena mama po mojem dialogu s sinkotom, postrani pogledala in strupeno rekla, da omejujem svoje dete in ga pripravljam na življenje nesposobneža. Da baje noži v picerijah itak niso ostri in bla bla bla…
Res žalostno – danes že pišejo vse Živo. v Dnevniku piše, da je bila grozna nesreča, ker naj bi mami padel nož iz rok, v Novicah, da je bila mama hitre jeze in je mislila, da punčki (Moniki) ni bilo nič hudega in jo je pustila v kopalnico,..
Skratka nič jasnega, kaj se je v resnici zgodilo, sosedje pravijo,d a so bili urejena družina in sos e imeli radi. Preden začnemo mamo obtoževati počakajmo na uradne informacije. Morda je bila res nesrećča in se lahko zgodi vsakemu.
je pa dober nauk, kako so res noži nevarni. tudi moja mala hoče na vsak način sama rezati. verjetno bomo zdaj pri tem bolj previdni
meni osebno se to zdi res zelo grozna in zalostna zgodba, sam mislim pa, da je to bila res nesreca…in da nima smisla obtozevati mamico, saj si bo sama do konca zivljenja ocitala in obzalovala svojo neumnost. res se z nozi ne smemo igrati in tudi ne razumem zakaj mece noz, ali se je kaj skregala z mozem, z otrokom, ali kaj je bil vzrok… samo je pa res smola in zelo nesrecna zadeva, da je noz priletel ravno v malo deklico. bohvari, da se to zgodi se kateremu otroku, mislim da je to nauk za vse nas, da se s temi stvari ni za igrati, saj se vse prehitro lahko zgodi kaj tako groznega… 🙁
Nekatere spet delate tisto, o čemer smo se pogovarjali že v primeru ore… OBTOŽUJETE, BREZ, DA BI VEDELE OZADJE DOGODKA. In časopisi pišejo vse sorte. Vsak po svoje. DEJANJE JE VREDNO OBSOJANJA, za to ni opravičila, da ne bo pomote, ampak…
…kako je bilo, se pa ne ve. In zato ni pošteno soditi… in raje pazimo, da se nam ne zgodi kaj nepredvidljivega!!!!!!!
Lep dan, Ana